İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ACAR BUGÜN SELİMİYEYİ ZİYARET ETTİ

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ACAR BUGÜN SELİMİYEYİ ZİYARET ETTİ

İyi Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, seçim çalışmaları kapsamında Selimiye Mahallesi’ndeydi.

“Beş dönemdir seçim çalışması yapıyorum, Selimiye’ye defalarca geldim. Bu ziyaretim sırasında şimdiye kadar gördüğüm en yoğun ilgiyle karşılaştım” ifadelerini kullanan Ali Acar vatandaşlarlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.
“Engellilere yönelik özel projeler hayata geçirilecek”
Belediye Başkan Adayı Acar’a engellilere yönelik projelerini soran vatandaşlara ekibin içinde Engelliler Derneği Başkanı Tulgay Hasar’ın da yer aldığını belirterek İlçede yaşayan engelli vatandaşlara yönelik çok önemli projelerinin olduğunu dile getirdi.

Kadınlar üretime teşvik edilecek
Selimiye mahallesini farklı noktalarında gerçekleştirilen ziyarette, hayata geçirecekleri çalışmalara ilişkin de bilgi veren Acar; önceliğin çocuklar, gençler ve kadınlar olacağını ifade etti. Acar ayrıca kadınların üretimle ilgili olarak teşvik edileceği belirtip, üretilen ürünlerin değerlendirilmesi için gerekli projelerin üzerinde öncelikle verileceğini söyledi.

Hizmette kırsal mahallelere öncelik verilecek
Son beş yıllık dönemde özellikle kırsal mahallelerde birçok hizmetin aksadığını gözlemlediğini belirten Acar, seçimi kazanıp Belediye Başkanı olur olmaz öncelikli hizmetlerin kırsal mahallelere ve mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik olacağını ifade etti.

İyi parti Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yaşayan vatandaşlara beş yıllık hizmet sözü vererek yeni rotası için Selimiye’den ayrıldı.

ddd.jpeg

fff.jpeg

gggggg.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.