HASAN ŞENCAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

HASAN ŞENCAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yerel seçim sürecinde adaylık başvurularında Hasan Şencan Marmaris Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçim’in son gününde, Eski dönem gençlik Kolları Başkanı Hasan Şencan yeni dönem için aday adaylığını duyurdu.
CHP Marmaris ilçe Başkanı Avukat Ömer Bozdemir, Hasan Şencan aday adaylığını kabul etti.
‘Yeni Değil Geri Geldim’
Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu açıklayan Hasan Şencan; Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Buraya uzun bir süre sonra gelince yeniden aklıma geldi. 2008 yılında partimize ilk üye olduğumda büyük emekleri olan ilçe başkanım, değerli hocam Ramazan Kılıç'ı da rahmetle anmak istiyorum. Bundan 15 sene önce partime ilk üye oldum ve Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım. Tabi çok kısa zamanda örgütlenerek iyi bir jenerasyon yakaladık. Akabinde 2009 yerel seçimleri ve genel seçimleri olmak üzere hep beraber başarılı işlere imza attık. Ancak bu yaşanan süreçte tabi bazı sorunlar yaşadık. Hepinizin bildiği gibi şimdi geçmişe dönmek istemiyorum. Bunların neticesinde de çok sevdiğim partimden Yuvamdan bir müddet ayrı kaldım. Bu süre zarfında yollarda karşılaştığım değerli parti büyüklerim, hatta Zeki Can Başkanım da olmak üzere yuvama dönmem ile ilgili tavsiyeler aldım. Ailem, dostlarım tabi. Son olarak genel merkezimizin de genel merkezimizle yaptığım görüşmeler neticesinde bana da yuvama bu şekilde dönmek yakışır düşüncesiyle sizlerin huzurunda. Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklıyorum arkadaşlar.
5 değerli arkadaşım da aday adayı başvurusu yapmış. Onlara da başarılar diliyorum bu parti içindeki yarışta. Tabi belediye başkanı adayı olmak genel merkezimizin teveccühünde. Ancak ben Hasan Şencan olarak şu andan itibaren partim ve memleketim için çalışmalarıma başlayacağımı sizlere beyan etmek istedim. Teşekkür ederim. Sözleriyle aday adaylığını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisinden Marmaris Belediye Başkanlığı için bugüne kadar adaylıklarını açıklayan isimler; Acar Ünlü, Fatma Gebeş Çimen, Perrin Helvacı, Mehmet Oktay,Yamaç Kaya, Hasan Şencan ve Mehmet Uygar Başak Arslan olmasıyla beraber aday sayısı yedi oldu.

Ak Parti’den Marmaris Belediye Başkanlığı için bugüne kadar adaylıklarını açıklayan isimler; Erkan Kandemir ve Elmas Ulupınar oldu.

Diğer Partilerden henüz bir adaylık başvurusu yapan isim belirtilmedi.

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-16-24-12-18f6823e.jpg

whatsapp-gorsel-2023-12-05-saat-16-24-12-89cd62af.jpg

Muhabir: Yaren Özdemir- St.Muhabir: Fulya Aybat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.