Zehir tacirinin serbest bırakılması şaşırttı

Zehir tacirinin serbest bırakılması şaşırttı

Marmaris İlçesi’nde, belediye zabıta biriminin destek bölümünde çalışan K.R.(33)polisin yaptığı operasyon ile uyuşturucu madde satışı yaptığı iddiasıyla suçüstü yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Marmaris İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri yaptıkları istihbarat çalışması sonucu bir kişinin eğlence mekânlarında uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisine ulaştı. Eşkâli belirlenen kişi dün akşam saatlerinde narkotik polisleri tarafından takibe alındı. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde eğlence merkezinden çıkan şahıs polis tarafından bir köşeye çekilerek üstü arandı. Yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Alınan arama kararı ile şüphelinin evinde narkotik köpeği ile arama yapıldı. Buzdolabı içinde plastik kâsede 2 tane içime hazırlanmış toplam 200 gram esrar maddesi ile alüminyum folyo ele geçirildi.

İlçe Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’ne getirilen K.R.’nin yapılan sicil taramasında geçmiş yıllarda uyuşturucu madde suçundan sabıkası olduğu ve Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Destek Şubesi’nde 2017 yılından bugüne kadar taşeron işçi olarak çalıştığı tespit edildi. şüphelinin önceki yıllarda yine uyuşturucu madde satmaktan yakalandığı ve serbest kaldığı öğrenildi.

K.R., verdiği ifadesinde içici olduğunu ticaretini yapmadığını söyleyerek üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. İşlemleri tamamlanan K.R., çıkarıldığı nöbetçi savcılık tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk etti. K.R. nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.