ZABITAYA KIZIP KENDİNİ YAKAN SEYYAR MANGAL KÖMÜRCÜSÜ HASTANEDE YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

ZABITAYA KIZIP KENDİNİ YAKAN SEYYAR MANGAL KÖMÜRCÜSÜ HASTANEDE YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Marmaris İlçesinde, boş arazide mangal kömürü çuvallarını almasını isteyen zabıta ekiplerine kızarak üzerine benzin dökerek yakan Süleyman Ekici(63) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün öğleden sonra Beldibi Mahallesi Emekcikli Sokak üzerinde bulunan boş arazide meydana geldi. Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şikâyet üzerine bir hafta önce boş araziye gelerek seyyar mangal kömürü satışı yapan Süleyman Ekici’yi çuvalları kaldırması konusunda uyarıda bulundu. Dün, boş araziye gelen zabıta ekipleri, çuvalların kaldırılmadığını görerek Ekici’yi tekrar uyardı. İddiaya göre yaşanan sözlü tartışma sonrası Ekici, aracından aldığı ve içerisinde akaryakıt olan bidonu üzerine dökerek, çakmakla ateşe verdi.

ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Bir anda alev topuna dönen Ekici, can acısıyla koşmaya başladı. Seyyar kömürcüyü çevredeki bir kişi durdurarak üzerine su döküp battaniye ile sararak alevleri söndürdü. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde Ekici, üzerindeki alevler söndürüldükten sonra zabıta ekiplerine, “ Belediyenin görevi vatandaşa yardımcı olmak, böyle olmaz” diye konuştuğu görüldü. Sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ekici’yi ambulansla Marmaris İlçe Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirdi. Vücudunda 2’nci ve 3’üncü derecede yanıklar bulunan Ekici, ilk tedavinin ardından hayati tehlikesi nedeniyle Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanesi'ne sevk edildi. Polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptıktan sonra 2 tanık ile zabıta ekiplerinin ifadesini aldı. İfadesi alınan zabıta ekipleri serbest bırakıldı. Konuyla ilgili Marmaris Belediyesi'nden bir açıklama yapılmadı.

Bugün sabaha karşı Fethiye Özel Lokman Hekim Hastanesi’nde tedavi gören Süleyman Ekici hayatını kaybetti. Aydın’ın Germencik İlçesi’ne kayıtlı Ekici’nin cenazesinin Marmaris’te mi yoksa memleketinde mi defin edileceği ailesi tarafından karar verilmedi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Ekici’in serbest çalışan oğlu ve Afyon’da hemşirelik yapan kızı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.