ZABITA EKİPLERİ MOTORLU ARAÇLARIN GİRMEMESİ İÇİN SEFERBER

ZABITA EKİPLERİ MOTORLU ARAÇLARIN GİRMEMESİ İÇİN SEFERBER

Marmaris Belediyesi yasak alanlara girişi engellemek için yaptırdığı demir bariyerler önünde park oluşmaması için zabıta ekipleri seferber. Zabıta ekipleri, yük indirme-bindirme ve çeşitli işler için içeri girmek isteyenlere yardımcı olmaya devam ediyor.

Kapalı Çarşı, Yat Limanı ve Uzunyalı Mevkii’nde motorlu araçların girmemesi için yapılan demir bariyerlere kimi vatandaşlar tepki gösterirken bazı kişiler güzel bir çalışma olduğunu savundu. Kilitli demir bariyerlerin yapılması ardından önünde motosiklet parkları oluşması esnaf ve vatandaşları zor durumda bıraktı. Vatandaşların belediye yetkililerine bildirmesi ardından zabıta ekipleri seferber oldu. Polisin kaldırması gereken motorlu araçlar zabıta ekipleri tarafından kaldırılmaya başlandı. Ayrıca yasak alanlarda yük indirme ve bindirme işleri olan vatandaşlara zabıta ekipleri anında yardımcı olduğu görüldü.

DENETİM ARTIRILMALI

Samine Aslan, “ Kapalı Çarşı içinde oturuyorum. Aşırı bir motosiklet ve araç giriş-çıkış yapıyordu. Çocuklarımın dışarı çıkmasından korkuyordum. Bu önlem ile korkularım bir nebze olsun azaldı. Küçük çaplı motosikletler yine giriş-çıkış yapıyor. Polis ekipleri buralarda uygulama yapmalı. Bir polisin burada denetim yaptığını görmedim” dedi. Hasan İlgen ise, “ Marmarisliler ve kapalı çarşı esnafı bunu hak etti. Sürekli ana yol gibi motosiklet giriş-çıkışı oluyordu. Demir bariyerler konulmasına rağmen girişler oluyor. Polis ve zabıta ekipleri bu konuda denetimlerini artırılmalıdır” dedi.

ANAHTARLAR KURUMLARA TESLİM EDİLDİ

Yasak alanlara giriş için yapılan demir bariyerlerin asma kilitlerinin anahtarlarının Marmaris Belediyesi tarafından kamu kurum kuruluşlarına tutanakla teslim edildiği öğrenildi. Önem arz eden polis ve sağlık ekiplerinde anahtarların olduğu giriş-çıkışlarda sorun olmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.