YURTDIŞINA YASA DIŞI YOLLARLA KAÇAMADILAR

YURTDIŞINA YASA DIŞI YOLLARLA KAÇAMADILAR

Muğla Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele ekipleri yasadışı olarak yurt dışına kaçmak üzere olan aralarında aranan bir şahsın da olduğu 7 kişiyi yakaladı. 3ü tutuklandı 4 ü adli kontrol şartı ile salıverildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Marmaris KOM Büro Amirliği ekipleri Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde önceki gün yaptıkları FETÖ/PDY, Göçmen Kaçakçılığı , Terör örgütüne yardım ve yataklık etme suçları dahilinde operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda F.Ü (Kaptan-Orgnizatör), FETÖ terör örgütünden kayıtları bulunan ,K.Ö(İhraç-Zabıt Katibi) ,M.P,(İhraç-Astsubay) , E.Y (ihraç-Astsubay), G.E,(Servis şoförü) , M.U,(İhraç-Öğretmen) ,E.B(Ev hanımı) Marmaris Alaburun açıklarından tekne ile yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalandı. Yakalanan 7 şüpheliden FETÖ/PDY Üye Olma suçu kapsamında aranan ev hanımı E.B’nin sahte kimlik kullandığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre hem FETÖ/PDY Üyesi olmaktan aranan hem de sahte kimlikle yakalanan ve beraber kaçmaya çalıştıkları G.E ile imam nikahlı olduğunu beyan ettikleri ve E.B’nin sağlık kontrolü için çıkarıldığı hastanede hamile olduğu öğrenildi.

Marmaris KOM Büro Amirliği ekipleri yakaladıkları şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk etti. F.Ü,K.Ö ve M.P isimli şahıslar tutuklu yargılanmak üzere cezaevine sevk edilirken , E.Y, G. E,M.U ve E.B isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum