YILBAŞI AKŞAMI EĞLENCE MEKANLARI SAATLERİN ESNETİLMESİNİ İSTİYOR

YILBAŞI AKŞAMI EĞLENCE MEKANLARI SAATLERİN ESNETİLMESİNİ İSTİYOR

MARMARİS’te restoran ve eğlence mekanları müzik saatinin esnetilmesi için çağrıda bulundu. Kararı Hıfzıssıhha Kurulunun vereceği, esnaflardan yana karar çıkartılması gerektiği vurgu yapıldı.

Sadece Marmaris ilçesine özel müzik saatlerin 00.00’da kapanması kararı yeni yılda esnafları kötü etkileyeceği ön görülüyor. Yeni yıla sayılı haftalar kala restoran ve eğlence mekânları saatler de bir günlüğüne esneme yapılmasında hem fikir. Hazırlıklarını yeni yıl akşamına göre yapan çoğunluğu restoran işletmecileri, saat 24.00’de müzik yayınların kapanmasının kötü etkileyeceğini dile getirdi. Özellikle restoran işletmecileri Marmaris Belediyesi Başkanı Mehmet Oktay ve meclisin bu konu da destek olmaları istendi.

KEYFİ KARARLARLA SIKINTIDAYIZ

Türkiye’nin birçok yerinde yapılmayan denetimlerin ve baskıların Marmaris’te olduğunu vurgulayan restoran ve eğlence mekânları işletmecileri, “ Şimdi sizlere adımızı e işletmemizi versek anında birileri denetleme ve baskıya gelecektir. Marmaris’ten dışarı çıkın her yerde nargile serbest bırakılırken, Bodrum ve diğer turistik ilçelerde müzik yayınlarında esneme olurken ne yazık ki Marmaris üvey evlat gibi. Yılbaşı akşamı restoran ve eğlence sektörü programlarını hazırladı. Eğer saat 24.00’de müzik yayını susarsa sekteye uğrarız. Otellerde müzik yayını kontrol edilmez iken Yat Limanı, Uzunyalı Yunanlı gibi davranılıyor. Marmaris Belediye Başkanı ve siyasiler lütfen ağırlığını koyun ve ekmeğimizi eksilttirmeyin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.