YENİ SAYFA GAZETESİ MESLEKTAŞLARIYLA KURULUŞUNU KUTLADI

YENİ SAYFA GAZETESİ MESLEKTAŞLARIYLA KURULUŞUNU KUTLADI

Marmaris Yeni Sayfa Gazetesi kuruluşunun 18’inci ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu Sarıtaş’ın Ailesi’ne devirden sonra 7’inci yıldönümünü meslektaşlarıyla kutladı.

Marmaris’in günlük resmi ilan yerel gazetelerinden biri olan Yeni Sayfa Gazetesi’nin kuruluş yıldönümü kutlandı. Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu Sarıtaş’ın Gazete de düzenlediği kutlamaya Marmaris Belediye Basın Birimi Sorumlusu Emek Karakaş yanı sıra tüm gazeteciler katıldı. Kutlamaya Marmaris’in tanınmış isimlerinde ve geçtiğimiz günlerde “Anekdotlar-3” adlı kitabını çıkartan İbrahim Karabenli ve Emekli asker Erol Uysal’da katıldı. Marmaris’te son dönemde yaşanan gelişmeler ve olayların değerlendirildiği kutlama da sorunların çözümü için el birliği içinde olunması kararı çıktı. Yüzlerde tebessümün eksik olmadığı kutlamada çalan müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Gazetenin yazarlarından emekli asker Erol Uysal, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu Sarıtaş birlikte üzerinde “ Yeni Sayfa Gazetesi” yazılı pastayı kesti.

Gazetenin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Arzu Sarıtaş, “Mutlu günümde yanımda olanlara ve meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.

Yeni Sayfa Gazetesi Ailesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar nice başarılı yıllar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.