YENİ AY GELİYOR

YENİ AY GELİYOR

Astroloji Uzmanı ve Eğitmen Buket Orhan Salı günü başlayacak olan yeni ay ile bir yazı hazırladı.

Koç burcunun 0 derecesinde başlatma enerjisi yüksek Merkür kavuşumlu bir yeni ay. Sıfır noktasında Koç/Terazi aksında ve 20 Nisan güneş tutulmasına giderken tutulma habercisi bu yeni ay ile başlayan olaylar önümüzdeki sürecin ilk ayak sesleri. İstanbul’a göre 20:23 te gerçekleşecek. An haritasında yükselen hak, hukuk, adalet, ikili ilişkileri simgeleyen Terazi burcu yükseliyor.

Yükselen derecesinde Algorab var bu yıldız Terazi burcunun Deltha Corvus takımyıldızında bulunan sabit yıldızdır. Mars ve Satürn özelliklerini taşır. Arapçada kelime anlamı olarak karga demektir. Terazi burcunun doğasına aykırı kaba ve şeytani etkiler veren veya kimi zaman hiç hissedilmeyen düşmanca sinsi bir etkiyi sembolize eder. Genel olarak kötü niyetin ve yalancılığın göstergesi olarak bilinir. Alma verme dengesini burada iyi kurmak, hak yememek, adaletin peşinden gitmek gerektiğini vurguluyor. Haliyle hak arayışları protestolar hız alır. Yükselen yöneticisi 8. Evde yapılan anlaşmalar, parasal konularla ilgili bilinmedik durumların ortaya çıkmasına bir anlaşmanın bozulmasına sebebiyet verebilir. Bankalarla ve finans ile ilgili yeni bir yasa gündeme gelebilir.

Koç noktasında gerçekleşecek bu yeni ay Kerb yıldızı ile kavuşumda hırs, kibir, tehlike, reddedilmek, kapris, kötü yargı, terkedilmek, iç görü, istek, duygusal yıkım, erkekte kadın tarafından aldatılmak ve tutkulu aşk, kadında erkeğe karşı egoist hareketler ve bilinçli kapris, şehvet, kendini beğenmişlik verebilir. Otorite figürleri ile ilgili çelişkili durumlar söz konusu olabilir. Jüpiter 7. Ev çizgisinde 16 derecede liderlik, aşk, evlilik, bağımsızlık, hız getiren Alpheratz ile kavuşumda. Bazılarına güzellikler getirecektir. Bir liderin ortaya çıkışıda gündeme gelebilir. Bir kadın ismini duyurabilir. Yeni ortaklıklar gündeme gelebilir.

Yeni ay yöneticisi 28 derece ile İkizler burcunda kaza ve kayıpları beraberinde getirebilir.

Betelgeus ve polaris ile kavuşum Pluton ile 150 lik açıları var. Terör olayları,suikastler,gizli durumlar ortaya çıkabilir. Pluton altair hattında havacılık,uzay ile ilgili bir keşif, uçaklarla ilgili durumları ortaya çıkarabilir. İki akrep burcu yöneticisi birden krizli anaretik derecede bir patlama enerjisini gündeme getirebilir. Önemli bir kadın figürü ile ilgili kayıp haberi duyabiliriz. Kadın siyasilerden haberler gündeme gelebilir. 23 Mart Plüton kovaya geçmeden otoriteler, yapılar, finans ve yönetimlerle ilgili sorunları gündeme taşıyabilir. Hukuksal sorunlar, uluslar arası iş ve anlaşmalar, dini yerler, kanunlar, pilotlar ile ilgili gündemler olabilir. Azınlıklarla ilgili gelişmeler hak arayışları gündeme gelebilir. Ateşli hastalıklar, salgınların hızlı yayılması gündeme gelebilir. Tansiyon rahatsızlıklar, depresif ruh hali olabilir. Elazığ/Bingöl/Van/Diyarbakır/Bitlis/Muş/İran iz düşümü haritasının denk geldiği alan burada bazı sıkıntılı durumlar olabilir. Van /Hakkâri İran sınırı burada dikkat çekici olabilir. Ayrıca Lübnan/Kıbrıs/Mısır/Ürdün/İsrail riskli durumlar içeren bölgeler. Mart sonuna kadar yeni ay enerjisi ve Plüton geçişi bu bölgelerde güçlü dönüşüm enerjisi olduğunu gösteriyor.

Bu dönem burada başlayan olaylar 20 nisan tutulması ve Koç/Terazi ay düğümlerine geçiş zamanı Temmuz dönemine kadar olan sürede bu yeni ay ile ilk sinyaller gelebilir. Savaş enerjisi ve Ortadoğu ile ilgili konular gündeme gelebilir. Fransa’da Paris’te başlayan olaylar başka ülkelere sıçrayabilir. Dünyada bu tür olaylarda artış spor müsabakalarında çıkan olaylar gündem olabilir. Dini yerlere olan saldırılar olabilir. Amerika’da savaş gündemi haberleri gelebilir. Çin ve Taiwan ilgili bir gündem oluşabilir.

Pluton yeni ay ile Kova burcuna geçiş yapıyor dünya yeniden başlıyor. İnsanlık tarihini ilgilendiren bir çok keşif gündeme gelecektir. Eski uygarlıklar ve tarihin sıfır noktası diye adlandırılan göbekli tepe daha çok şey öğreneceğimiz ve daha çok zenginliğin ortaya çıktığı sırların insanlığa ışık tuttuğu bir döneme de giriyoruz. Yeraltı kaynakları çok fazla gündeme gelecek. Burada bir şey başlıyor ve güçlü başlıyor. Sıfırlanıyoruz bütünün hayrına olsun dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.