Yay burcunda 02 derecesinde süprizli dolunay

Yay burcunda 02 derecesinde süprizli dolunay

Dolunaylar genellikle bir tamamlanma, sonuçlanma ve aydınlanma dönemini simgeler. Yay burcunda gerçekleşen bu Dolunay, özellikle bilgi, inançlar, özgürlük ve macera temalarını ön plana çıkarır.

Artık hayatınızda yol alma zamanının geldiğinin farkına varıyorsunuz. Sıkışmalar, hareket etmekten korkmak, sırf güvenli diye konfor alanı sandığın dar alana sıkışıp kalmanın size bir faydası olmadığını fark edeceksiniz. Özelliklevazgeçemediğiniz fakat size iyi gelmeyen ilişkilerden özgürleşmek ya da yapılandırmak için harekete geçiyorsunuz.

Artık dar pencereden hayata bakmak istemeyecek kadar fazlasını hakkettiğinizi fark edecek, değişimin ve farkındalığın anahtarının sadece sizin büyük resme odaklanmanız ve cesaretle harekete geçmenizle olacağının bilinciyle hareket etmek isteyeceksiniz.

Belki geç kaldığınızı sandığınız eğitime başlayacak, ya dagündelik rutinlerden sıyrılıp, özgürce hareket etmek, sorumlulukları azaltıp, yeni dünya keşiflerine çıkmak için adım atacaksınız. Çünkü aslında çok iyi biliyorsunuz ki; hiçbir şey sandığınız gibi değil. Sadece konfor alanınızı güvenli alalınızı kaybetme korkusuyla yola çıkmaya korktunuz. İnançlarınızın derinliğini, mantığınızın kısır döngüsüyle karıştırdığınız için farkındalığınızı kullanmadınız.

Şimdi her şeyin en üst düzeye çıkartmak, kendinizle iletişime geçmek ve hayattan beklentilerinizi beklemek yerine harekete geçip, eylemde bulunup almayı hedefleyeceksiniz.

Bu Dolunay, hayatımızdaki büyük resme odaklanmamız gerektiğini anlatıyor. Yay burcu, keşfetme arzusunu, yeni bilgiler edinmeyi, inançları, sınırsızlığı ve özgürlüğü simgeler. Bu dönemde, yaşamınıza dair derinlemesine bir sorgulama yapma fırsatı bulacaksınız. İnançlarınızı, düşüncelerinizi ve hayatınıza yön veren değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Dolunay, gizli kalmış gerçekleri açığa çıkarır. Bu süreçte, kendi iç dünyanızdaki bastırılmış korkular ve eski alışkanlıkları ve inançları geride bırakma cesareti göstererek, yeni başlangıçlara kucak açmalısınız.

Bu Dolunay, hayatınızda büyük bir dönüşüm ve yenilik dönemine işaret ediyor. Kendinizi keşfetme ve ifade etme sürecinde, içsel rehberliğinize güvenin ve ilham dolu bir yolculuğa hazırlıklı olun.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: ‘En yüksek potansiyelimi deneyimlemek için sınırlarımı aşmayı seçiyorum.’

Son dönemlerde hiç olmadığın kadar enerjiksin. Kalıplarına sığmayan yaşam enerjin, hayatında keşfedilmemiş her şeyikeşfetmeye, gitmediğin yerlere gitmeye, dünya görüşünü büyütmeye o kadar istekli ki! Cesurca her maceraya atlayabilirsin. Yurt dışı seyahatleri, sınavlar, akademik çalışmalar yanında bonusu. Tek gölge yanı, işlerinin akışı tahmin ettiğin gibi gitmeyebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: ‘Konforlu alanımdan çıkmaya, değişime izin vermeye ve dönüşüme hazırım!’

Sen değişince hayatındaki her şeyin istediğin gibi değişmesi ne hoş değil mi? Konfor alınanında çıkmadan hayatını değiştiremezsin. Şimdi yepyeni bir sen yaratıyorsun. Sen değişime gönüllü olduğun ve kısıtlılık bilincini açtığın için şimdi istediğin gelir kaynaklarının kapısı açılıyor. Belki ortaklıktan, belki eşinin gelirlerinden parasal konuda ve manevi derin bağlar konusunda destek ve güç geliyor.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: ‘Hayatımıdengelemeyi, ilişkilerimde ben -biz olmayı en adil şekilde düzenlemeyi seçiyorum.’

Her zaman ilişkilerinde ikilemde kaldın. Kimi zaman kendini, kimi zamanda partnerin için fazla fedakârlık dengeni bozdu. Şimdi yeri geldi mi ‘ben’ yeri geldi mi ‘biz’ demeyi ilişkilerini düzene oturtmanın dayanılmaz mükemmelliğini yaşayacağın döneme adım atıyorsun. Belki de ‘evet’ deme zamanıdır.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: ‘Bedenime ve ruhumu hafifletiyorum. Artık kendime hizmet etmeyi, kendimi sevgimle beslemeyi seçiyorum.’

Sen bile sıkıldın duygusal krizlerden. Şimdi hepsine son vermek, ruhunu ve bedenini şifalandıracağın döneme adım atıyorsun. Yeme içme alışkanlığını düzenleyecek, sağlığına önem vereceksin. Hafiflik, günlük rutinlerini daha sağlıklı bir şekilde icra ederken, işine, çevrene faydalı olacak enerjide olacaksın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: ‘Mümkün olduğunu bildiğim eğlenceli, kendimin en iyi versiyonunu yaşadığım, aşkı hissettiğim hayatı hemen yaratmak için bugün ne olabilir ve yapabilirim?’

Hayatında daha iyi şeylerin olması gerektiğini, kendi değerini ve potansiyelini daha çok açığa çıkarmak isteyeceğin, aşkı, eğlenceyi doya doya yaşamayacak cesaretin var. Hobilerine, sanatsal faaliyetlere çocuklara karşı daha ilgili olacağın, yıldızının parlayacağı dönemdesin.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: ‘Geçmiş anılarımın bana kattığı her şeye teşekkür ediyorum. Şimdi yeni günlere yepyeni yaşam alanlarında mutluluğa adım atmayı seçiyorum’

Bu dönemde daha çok ailenle olmak, geçmişin güzel anılarını konuşmak isteyeceğin duygusal dönemdesin. Beklide eski evinden ayrılıp, yeni bir eve taşınacak hatta yurt dışına taşınman için fırsatların olabilir. Her ne olursa olsun ailenle birlikte güzel günler, yeni başlangıçlar seni bekliyor.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ: ‘iletişim kanallarımın; hayallerimin ötesinde, mucizelerle dolu olması için neler mümkün, Harika haberler alabilmem için, bu döneministediğim gibi tasarlanması için neler mümkün?’

Bu dönemde bilgiye ve öğrenmeye karşı oldukça merakın var. Yeni eğitimler almak, dil kurslarına yazılmak ve vizyonunu genişletmek isteyebilirsin. Kardeşlerin, kuzenlerin veya yakın arkadaşlarınla bol bol seyahat planı yapmak isteyecek kadar enerjin yüksek ve kıpır kıpır. Uyumlu ve ahenkli iletişimkurmanın kazançlarını bu dönem alabilirsin. Güzel haberler alacağın harika günler geldi!

AKREP VE YÜKSELEN AKREP: ‘Bolluk ve mucizeleri bir arada, kendi özdeğerimi tadacak hangi bilinç enerji ve alan olabilirim? Evren’deki tüm güzellikleri görmeye gönüllüyüm.’

Bu dönemde maddi ve manevi anlamda öz güvenin yüksek olacak. Gelirlerinin arttığı, maddi kaynaklarını düzenleyip, güvenceye aldığın, yatırımlarının yüksek kazanca döndüğü, kendine olan öz değerinin yükseldiği dönemdesin. Kendine inanmanın nasıl hafif bir duygu olduğunu fark edeceksin. Geleceğe olan inancın güvenin artacak, hedeflerin için tabularını yıkıp sınırlarını aşabileceksin.

YAY VE YÜKSELEN YAY: ‘Evren’in ve yaşamın tüm güzelliklerini, özgürlüğünü; bir nefes gibi içime çekiyorum.Neşe içinde, hayatın bütün mucize ve güzelliklerine şahit olmayı, yaşamayı seçiyorum.’

Bu Dolunay senin için ışık saçıyor. O zaman parlama zamanın! Görüntünle, çevrene verdiğin enerjinle gözleri büyülüyorsun. Neşen keyfin üst düzey! Davranışların, kendini ifade etme tarzın yaşam enerjisi saçıyor. Yeni görüntü, yeni yaşam düzenine geçmekte isteyebilirsin. Hayatı, hayal ettiğin gibi yaşamak adına adımlar atıyorsun.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: ‘Bilinçaltımın derinliklerinde saklı olan güçlü kaynakları keşfediyorum.Kendimi her gün, daha da bilinçli, daha da güçlü ve daha da özgür hissediyorum.’

Bu günlerde duygu durumun karışık! Biraz dünyalık sorumluluklardan uzaklaşmak, iç dünyana dönmek, Farkındalığın açılınca çevrende dönen gizli işleri, düşmanları görebilirsin. Meditasyon yapmak, spiritüel enerjilerle ilgilenmek ruhunu dinginleştirecek. Sorumluluğu verdiği gerginliği, inzivaya çekilerek yumuşatmanı tavsiye ederim.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: ‘üzerimdeki sorumluluklardan özgürleşmeyi, içimden geldiği gibi yaşamayı ve hayatıma farkındalık katacak arkadaşlıklar kurmayı seçiyorum.’

Bu dönemde yeni arkadaşlar edinebilir, mevcut arkadaşlarınla iyi vakit geçirebilirsin. Ayrıca, Yabancı kültürden guruplarla arkadaşlık edebilirsin. Topluma ve kendine faydalı olacak çalışmalara katılmak, kendini özgür hissetmek adına hayatına yeni bir reform getirmek için cesur atılımlarda bulunabilirsin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK: ‘Mümkün olduğunu bildiğim kariyeri hemen yaratmak için neler mümkün? kariyer zirveme ulaşmayı, keyifle yapmış olduğum bütün bu işlerden zenginliğimi yaratmayı seçiyorum.’

Bu dönem yeteneklerini saklamak yerine açığa çıkartıyorsun.Birileri seni fark etsin diye beklemek yerine, kendi kariyerini kendin yaratacak, toplumsal statünde yükselme yaşayacaksın. Yaratıcı gücün başarı istiyor. Belki de kariyerin için yeni eğitimler almak, yurt dışında eğitimlere katılmak için harekete geçmenin tam zamanı şimdidir!

Tüm transitlerin size şans getirmesini diliyorum.

Astrolog Işıl Yıkılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.