Yatağan Belediyesi’nden tüm öğretmenlere karanfil

Yatağan Belediyesi’nden tüm öğretmenlere karanfil

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen törene katılan öğretmenlere, günlerini kutlayarak karanfil hediye etti.

Ayrıca, belediye personelleri, ilçedeki yaklaşık 700 öğretmeni okullarında ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün hediyesi olan karanfilleri ulaştırdı.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Gençlik Merkezinde düzenlenen törene katıldı.

Törende konuşan Toksöz, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenler olmak üzere, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Ailemizden sonra bizlere her şeyi öğreten ve bugünlere gelmemize vesile olan öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum. Geleceğimizin mimarı, en değerli varlıklarımız olan evlatlarımızın emanetçisi, ülkemizin inşasında görev alan, en az bir anne baba kadar sorumluluk üstlenen en kıymetli mesleği icra eden öğretmenlerimizin, bu bilinçle yetiştirdiği çocuklarımız, ülkemizin geleceğinde etkin rol oynayacaklardır” diye konuştu.

Törende, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz tarafından törene katılan öğretmenlere karanfil hediye edildi.

Öte yandan, belediye personelleri ilçe merkezi ve kırsalındaki 700 öğretmeni okullarında ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ün hediyesi olan karanfilleri ulaştırdı.

whatsapp-image-2022-11-24-at-15-18-59-4.jpeg

whatsapp-image-2022-11-24-at-15-18-59-1.jpeg

whatsapp-image-2022-11-24-at-15-18-59-3.jpeg

25.jpeg

HABER-FOTO : YATAĞAN BELEDİYESİ BASIN BİRİMİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.