YAĞMURUN YAĞMASINDAN KORKAR OLDUK

YAĞMURUN YAĞMASINDAN KORKAR OLDUK

Sabaha karşı başlayan sağanak yağışlar ilçe genelinde etkili olurken İçmeler mahallesinde ev ve işyerlerini su bastı.

whatsapp-image-2022-02-22-at-13-28-49.jpeg

Her şiddetli yağışta olduğu gibi, İçmeler Mahallesinde bir çok ev ve işyerini su bastı. Ev ve işyerlerini balçıklı su basan vatandaşlar kovalar ile temizlemeye çalıştı.

img-8672.jpg

İçmeler Mahallesinde yaşayan Hayriye Yılmaz '' her yağmurda korkak olduk, daha önce de evimi su bastı yardımseverler ikinci el eşya getirdi bunlarda maf oldu, duvarlarım halılarım hep battı. Geçen senelerde de çok yağmurlar yağdı hiç böyle su basmamıştı, yanan ağaçları erken kestiler bence dereler hep o artıklarla dolduğu için taşkınlar oldu hep '' şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-02-22-at-13-28-39.jpeg

Derelerin istinat duvarlarının yıkılması sonucu sokaklardan taşan balçıklı sular işyerlerine giren işletmeciler '' 2 saattir temizliyoruz şükür canımıza bir şey olmadı '' dedi.

whatsapp-image-2022-02-22-at-12-11-24.jpeg

Bazı vatandaşlar ''ise eskiden yağmur yağsın diye dua ederdik şimdi afetsiz ver Allahım diyoruz. Bu kaçıncı yağmur bu kaçıncı sel yetkililer hala ne yapacaklarını bilemiyorlar mı, her seferinde buralara gelip fotoğraf çektirip gitmek kolay tabi çamuru, rutubeti çeken yine biz oluyoruz '' şeklinde isyan ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.