ÜNLÜ ESTETİK CERRAHI, HAKKINDAKİ PAYLAŞIMLARA SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

ÜNLÜ ESTETİK CERRAHI, HAKKINDAKİ PAYLAŞIMLARA SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Marmaris’te estetik kliniği olan ve dünya çapında bir çok başarılı ameliyata imza atmış Plastik ve Rekonstrüktif Cer. Uzm.Doç.Dr. Tahsin Oğuz Acartürk sosyal medyada söylediği sözler yüzünden eleştirilere maruz kaldı.

Marmaris’te estetik kliniği olan ve dünya çapında bir çok başarılı ameliyata imza atmış olan Plastik ve Rekonstrüktif cerrahisi Uzmanı Doç.Dr. Tahsin Oğuz Acartürk’ün kendine ait bir sosyal medya platformunda kadın ve erkeklere ilişkin sözleri ağır eleştirilere neden oldu. Acartürk eleştirilere kendi sosyal medyası üzerinden bir video ile cevap verdi.

Doç.Dr. Tahsin Oğuz Acartürk’ün kendisine ait bir sosyal medya platformunda üyelerine özel yaptığı bir söyleşide söylediği sözler içlerinde ünlü gazeteci Ayşe Arman ve gazeteci Melis Alphan’ın da olduğu bir çok kadın tarafından eleştirilere maruz kaldı. Dr. Acartürk yaptığı söyleşide birçok sinkaflı cümleler kurması ve kendi istediği kadını tarifi ederken kadınları aşağılayan sözler söylediği klipler hem Tıp camiasında hem de sosyal medyada tepkilere neden oldu.

‘KONUŞMALARIM CIMBIZLANDI’

Doç.Dr. Acartürk kendisine ait sosyal medya hesabından ‘ Basın ve kamuoyunun dikkatine ‘’ başlıklı bir video hazırladı. Videosunda eğitimini, mesleki hayatındaki başarılarını, yurtdışındaki görevlerini ve mikrocerrahi alanındaki başarılı ameliyatlarını anlatan Doktor herkese açık olan youtube kanalında yaptığı farklı konuşmaların saptırılarak bazı kısımların kesildiğini ve kamuoyuna yansıtıldığını ifade etti. Doç.Dr. Acartürk yaklaşık 6 dakikalık açıklama videosunda ‘’beni takip eden kişiler çok iyi bilir ki her konuşmamda kadına karşı olan her türlü şiddeti lanetlediğimi, özsaygı, sporun gerekliliği konularını desteklediğimi bildiririm. Herkese açık bir saatlik videolarımdan kesilerek gerçekten uzak kurgulanmış görüntüleri reddediyorum ‘’ diyerek paylaşılan videolar sebebi ile kendisine ve ailesine ağır hakaret ve tehditler yapıldığını anlattı. Acartürk ayrıca Avukatının konunun takipçisi olduğunu Avukatı tarafından yapılan açıklamada hakaret ve tehditleri yapanların itibarını zedelemeye çalışanların hapis cezasına kadar gidebileceğini belirtti.

Doç.Dr. Acartürk kamuoyunda kendi itibarını ve mesleki kariyerini zedelemeye yönelik girişimler olduğunu iddia ettiği yayınların aslında birer saatlik videolardan kesilmiş olduğunu ve dileyenlerin herkese açık youtube kanalından izleyebileceğini belirtti.

whatsapp-image-2022-10-09-at-00-19-52.jpeg

whatsapp-image-2022-10-09-at-00-19-51.jpeg

whatsapp-image-2022-10-09-at-00-19-49.jpeg

whatsapp-image-2022-10-09-at-00-19-50.jpeg

Her iki video da kendisi için ağır hakaretler yapıldığı gibi Acartürk'ü destekleyenlerin de olduğu yorumlar da çoğunlukta.

whatsapp-image-2022-10-09-at-00-19-47.jpeg

whatsapp-image-2022-10-09-at-00-19-48.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.