UKRAYNALI KADINLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

UKRAYNALI KADINLAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEŞEKKÜR ETTİ

Marmaris İlçesi’nde yerleşik yaşayan Ukraynalılar çocuklarıyla birlikte bugünde savaşın durdurulması için eylem yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dua etti.

Marmaris İlçesi’nde, yerleşik yaşayan Ukraynalılar çocuklarıyla birlikte bugün(Perşembe) saat 16.00’da Kordon Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Anını önünde ellerinde Türk ve Ukrayna bayrakları ile toplandı. Kadın ve çocuklar ellerinde “Putin dur”, “ Putin geri çekil”, “ Barış istiyoruz” yazılı Türkçe ve İngilizce pankartlarla “Savaşa hayır” sloganı attı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı eylem de 15 dakika slogan atılarak 15 dakika sessizce beklenildi. Ukrayna milli marşı söylenmesi ardından sessizce dağıldılar. Eylemlerin farklı günlerde tekrarlanacağı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HEP DESTEK VERDİ

Türk ile 5 yıldır evli olan ve Marmaris’te Yerleşik yaşayan Marmaris Ukrayna Kültür ve Dayanışma Derneği Üyesi Janna Ersoy, “ Bize her türlü yardımı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşekkür ederim. Ukraynalılar olarak çok teşekkür ediyoruz. Ukrayna için yaptığı destekleri kimse yapmadı o bizim kardeşimiz. Allah Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüz kat iyilik versin, ne muradı varsa fazlası ile kabul görsün” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.