TURİSTLERİN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ GÖZLERE BAYRAM ETTİRDİ

TURİSTLERİN RENKLİ GÖRÜNTÜLERİ GÖZLERE BAYRAM ETTİRDİ

MARMARİS’te tatil yapan turistler sahil ve ana caddelerde renkli görüntüler sergiliyor. Tangalı bisiklet süren İngiliz bir turist görenlerin ilgisini çekti. İlgiyi fark eden kadın tebessüm ve el sallayarak teşekkür etti.

Marmaris’te, bugün öğle saatlerinde sıcaklığın artmasıyla çoğunluk İngiliz olmak üzere turistler sahillere akın etti. Tanga bikini ile bisiklet sürenler, jet sky ile üstsüz heyecan yaşayanlar ve sürat motoru ile körfezde çılgınca eğlenen turistler renkli görüntüler sergiledi. Güzelliklerini cömertçe sergileyen turistler çevredeki vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Atatürk Caddesi bisiklet yolunda İngiliz bir turistin Tanga bikini ile pedal basması özellikle erkekleri büyüledi. Turistin yarı çıplak bisiklet ile dolaşmasını seyreden kadınlar ise arkasından baka kaldı. Fotoğraflarının çekildiğini ve kendisine ilgi gösterildiğini fark eden İngiliz kadın gülümseyip el sallayarak teşekkür etti. Uzunyalı Mevkii’nde üstsüz güneşlenen turistler de dolaşanların dikkatini çekti. Uzandıkları şezlong ve kumlarda sere serpe uzanarak Renkli görüntüler sergileyen turistler kimseyi umursamadan anın keyfini çıkardı.

MARMARİS’TE MUTLUYUZ

Bir haftalık tatile gelen sağlık görevlisi Gloria Petrison, “ 6 yıldır Marmaris’te tatil yapıyorum. Salgın nedeniyle iki yıl gelememiştim. Bir hafta tatil yapıp İngiltere’ye geri döneceğim ve Temmuz ayında tekrar geleceğim. Burada üstsüz ve keyfime göre tatilimi yapıyorum. Kimse karışmıyor ve çok sıcakkanlı insanlarla dostluklar kurdum. Mutluyum” dedi.

İskoç uyruklu Elizabeth Laeoron, “ Marmaris tatil için ideal bir şehir. İstediğim gibi tatilimi yapıyorum. Otel havuz başında üstsüz güneşleniyorum, rahatça dolaşıyorum.Tatilimin her anını dolu dolu çıkartıyorum” dedi.

3006marm06.jpgali-9589.jpgdsc-3355.jpgdsc-6229.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.