Trafikten şok denetimler, 1 buçuk saatte kural tanımayan sürücülere ceza yağdı

Trafikten şok denetimler, 1 buçuk saatte kural tanımayan sürücülere ceza yağdı

Marmaris'te üç farklı noktada 20 Trafik polisi denetim yaptı. 5 aracı trafikten men etti.

Marmaris ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube amirliği tarafından, Marmaris ilçe merkezi dahil olmak üzere 3 farklı noktada 20 trafik polisinin görev aldığı denetim yapıldı.

tk5.jpeg

13.30-15.00 saatleri arasında 3 farklı noktada 20 trafik polisinin katılımı ile motosikletler üzerinde yapılan denetimde 137 adet motosiklet ve motosiklet sürücüsü kontrol edilerek kask takmayan ve diğer trafik kurallarını ihlal eden 94 araç ve sürücüsüne 14 trafik puanı ve toplamda 40 Bin TL para cezası kesildi. Belgeleri eksik olan ve daha önceden uyarılmış araçlar çekici yardımı ile otoparka gönderildi.

Trafik polisleri kask takan ve kurallara uyan sürücülere teşekkür ettiler, araç sürücülerine güvenli sürüş için kask takmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda bilgilendirme yaptılar.

tk3.jpeg

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Amiri Komiser Barış Havsalı ‘’ amacımız ceza kesmek değil, sürücülerimizin kurallara uygun ve güvenli bir şekilde seyahat etmesidir. Kurallara uymayanların trafik kanunlarınca cezai işlemleri uygulanmaktadır. Denetimler kask,emniyet kemeri ve yaya geçiş yollarında öncelik konusunda haftanın her günü farklı nokta ve saatlerde devam edecektir. Vatandaşlarımızı trafik kurallarına uyma konusunda hassasiyete davet ediyoruz ‘’ dedi.tk4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.