TOPRAK ALTINDA KALAN İŞÇİ MUĞLA’YA SEVK EDİLDİ

TOPRAK ALTINDA KALAN İŞÇİ MUĞLA’YA SEVK EDİLDİ

Turunç mahallesinde bugün öğlen saatlerinde internet altyapı hattını çekerken kayan toprak altında kalan Kahraman Özkan’ın Marmaris Devlet hastanesinde yapılan tetkikler sonucu Muğla’ya sevkine karar verildiği bilgisi edinildi

whatsapp-image-2022-01-10-at-15-55-09-001.jpeg

Turunç mahallesinde meydana gelen olayda internet hattı alt yapı çalışması yapan teknik personel Kahraman Özkan (32) kayan toprakla birlikte internet hattı için açılan kanala düştü ve göçük altında kaldı. İş arkadaşlarının 112 yi arayarak kazayı bildirmeleri sonucunda İtfaiye, sağlık ve jandarma personeli olay yerine geldiler.

tur1-002.jpeg

Muğla Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin de elleri ile ve kepçe yardımı ile kazılan çamurlu topraktan yaklaşık 30 dakika sonra çıkarılan Kahraman Özkan’ın düştüğü yerden yürüyerek çıktığı olay yerindeki vatandaşlar tarafından görüntülenmişti.

whatsapp-image-2022-01-10-at-18-44-53.jpeg

32 yaşındaki İnternet altyapı teknik personeli Kahraman Özkan yapılan ilk tetkiklerinin ardından Marmaris devlet hastanesine sevk edilmişti. Devlet hastanesinde yapılan tetkikler sonucu Özkan’ın kafatasında birçok kırık olduğu ve hayati riskinin yüksek olduğu bilgisi edinildi.

Yoğun bakım servisinde tedavi görmesi ve cerrahi işlemlerin devam etmesi açısından göçük altından çıkarılan Kahraman Özkan Muğla Sıtkı Koçman Eğitim Araştırma hastanesine sevk edildi.

whatsapp-image-2022-01-10-at-18-45-31.jpeg

Marmaris İlçe jandarma Komutanlığı konu ile ilgili soruşturma başlattı.

gg.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.