DÜNYACA ÜNLÜ FİRMADA SULAR DURULMUYOR

DÜNYACA ÜNLÜ FİRMADA SULAR DURULMUYOR

Suların bir türlü durulmadığı ve dünya çapında ün yapmış Dsv yatçılık firmasının ortakları arasında çıkan anlaşmazlık sebebi ile bir çok iddianın odağında bulunan Azeri asıllı iş insanı Hülya Ali-Zade Kuçeruk basın açıklaması yaptı.

Suların bir türlü durulmadığı ve dünya çapında ün yapmış Dsv yatçılık firmasının ortakları arasında çıkan anlaşmazlık sebebi ile bir çok iddianın odağında bulunan Azeri asıllı iş insanı Hülya Ali-Zade Kuçeruk basın açıklaması yaptı. Kuçeruk yaptığı açıklamada Marmaris Yapı’nın 2018 Mayıs ayında açtığı ve Hulya Ali-Zade Kuceruk'un sermaye taahhüdünü ödenmediği iddiası ile görünen davada mahkeme, sermaye taahhüdünün ödenmediği iddiasını reddetti.

Bu arada şirketin yapılamayan genel kurul toplantısının yapılması için Muzaffer Özlü’ye toplantı çağrısı yapma yetkisi verdiğini belirtti. Hülya Aliza-de Kuçeruk, "Mahkemenin ara kararından genel kurulun yapılması yönünde karar çıkmıştır. Bu zaten bizim öteden beri istediğimiz bir durumdu. Marmaris Yapı’ya defalarca gündem göndermiş ama bir yanıt alamamıştık. Marmaris Yapı şirketi, hakkımda şirket sermayesini yatırmadığım yönünde iddialarda bulunmuştu. Mahkeme bu iddiayı da reddetti ‘’ dedi ve sözlerine ‘’Marmaris Yapı adına yetkili müdür olan Muzaffer Özlü’ye genel kurulun toplanması yönünde çağrı yapması yetkisi verilmiştir, ancak ortak firma yetkilileri sanki mahkeme onlar lehine karar vermiş gibi davranarak kamuoyuna yanıltma çabasındalar ‘’ şeklinde devam etti.

Dsv yatçılık firmasındaki haklarının tamamını sattığı iddialarına da ‘’ evet bir satış söz konusu ancak tamamı değil, DSV Yatçılık firmasının kurucusu ve müdürü olarak buradayım. Satış ile ilgili açıklamaya daha sonra yapacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.