SOSYAL YARDIMLAŞMADAN MARMARISLİLERE DESTEK

SOSYAL YARDIMLAŞMADAN MARMARISLİLERE DESTEK

Muğla ve Marmaris Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileri, yangından mağdur olan ailelere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı talimatıyla 3’er bin lira dağıttı. Bazı aileler parayı iade ederek "Devletimizin büyüklüğünü gördük minnettarız"dedi.

MARMARİS’te devam eden orman yangınlarında ev ile iş yerlerinden tahliye olan vatandaşların bir kısmı geri döndü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık talimatıyla yangında mağdur yaşayan aileler ziyaret edildi. Muğla İl Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Özden İşler ve Marmaris Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan beraberindeki ekibiyle aileleri dolaştı. Ailelerin talep ve istekleri olup olmadığı soruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın geçmiş olsun dileklerini iletti. Evlerine dönen 51 hanedeki vatandaşlara zarf içinde 3 bin lira ihtiyaç parası dağıtıldı.

PARAYI İADE ETTİ.” DEVLETİMİZ VAR OLSUN” DEDİ.

Değirmenyanı Mevkii’nde evine ailesiyle geri dönen Ali Aslan’ı ziyaret eden heyet, zarf içinde parayı teslim etti. Aslan, parayı geri iade ederek “ Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ve tüm yetkililere Allah zeval vermesin. Bizim maddi bir şeylere ihtiyacımız yok bir an önce yangın söndürülsün. Devletimiz bir kere daha büyüklüğün göstermiştir. Sağ olun var olun dedi.Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı heyeti yerleşim yerlerindeki vatandaşların ev ile iş yerlerine uğrayarak tek tek görüştü.

whatsapp-image-2022-06-23-at-18-56-46.jpegwhatsapp-image-2022-06-23-at-18-56-54.jpegwhatsapp-image-2022-06-23-at-18-56-56.jpegwhatsapp-image-2022-06-23-at-19-00-59.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.