SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRÜ EVRİM ÇAĞLAYAN BAŞARILI BİR AMELİYAT GEÇİRDİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRÜ EVRİM ÇAĞLAYAN BAŞARILI BİR AMELİYAT GEÇİRDİ

Marmaris Kaymakamlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan kaldırıldığı Ahu Hastanesinde başarılı geçen Safra ameliyatı oldu. Site temsilcileri olan Çağlayan'a acil şifalar dileriz.

Marmaris’te ihtiyaç sahibi ailelerin ve kişilerin evlatları gibi sevdiği Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan, sabah saatlerinde kontrol için gittiği Özel Ahu Hastanesi’nde bir dizi tetikleri için yatarak tedaviye alındı. Yapılan tetikler sonucu safra kesesinde sıkıntı bulunan Çağlayan, acil olarak ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyat sonrası gözlem altında tutulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan’ın sağlık durumunun çok iyi olduğu öğrenildi.

Haber Sitesi Ailesi olarak Çağlayan’a acil şifalar dileriz. Çağlayan’ın ameliyat olduğunu öğrenen çok sayıda sevenleri geçmiş olsun telefonları açtı. Mahalle muhtarları, ihtiyaç sahibi aileler ve kişiler yanı sıra, siyasiler ve bürokratlar geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.