Sörfçüler izleyicileri hem büyüledi hem heyecanlandırdı

Sörfçüler izleyicileri hem büyüledi hem heyecanlandırdı

Saatteki hızı 35 kilometreyi bulan kuzey batı rüzgârı fırsat bilenler, uçurtma ve rüzgâr sörfü yapmanın keyfini çıkardı. Sporcular anın keyfini çıkartırken, sahilde yürüyüş yapan ve oturan vatandaşlar görsel şölen sunan sörf tutkunları izledi.

İlçe merkezinde, rüzgârla birlikte yükselen dalgaları gören sörf tutkunları, Atatürk Caddesi’nden İçmeler Mahallesi’ne kadar uzanan mavi bayraklı 11 kilometrelik plaja geldi. Aralarında turizmci, avukat, mimar ve mühendis gibi çeşitli mesleklerden kişinin bulunduğu 8 spor tutkunu, kendilerini Karayel(Kuzeybatı) rüzgârına bırakıp, uçurtma ve rüzgâr sörfü yapmanın keyfini yaşadı. Zaman zaman hızı saatte 35 kilometreyi bulan rüzgârda metrelerce yükseğe çıkan dalgalar arasında sörf yapanlar, yürekleri ağza getirdi. Su sporları tutkunlarının akrobatik hareketleri nedeniyle, ilçe körfezinde renkli görüntüler oluştu. Halk plajında yürüyüş yapan, oturanlar da görsel şölen sunan sörf tutkunlarını izleyip bol bol fotoğraflarını çekti.

Öner ve Murat Feyzan çifti, “ Hem tatil hem iş görüşmesi için buradayız. Görsel güzelliği görünce sahilde hem yürütüp hem de sörf tutkunlarının fotoğraflarını çektik. Bu sporu yapmam zor olur ama denemek isterim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.