SÖĞÜT TERAS RESTORAN TAMAMEN YANDI

SÖĞÜT TERAS RESTORAN TAMAMEN YANDI

Söğüt Mahallesinde sabaha karşı çıkan yangın restoranı kullanılamaz hale geldi. Çok sayıda itfaiye ve emniyet biriminin olay yerine sevk edildiği yangında zarar en az 1 Milyon Lira olarak tahmin ediliyor.

whatsapp-image-2022-02-07-at-16-29-33-7.jpeg

Marmaris’ e 40 kilometre mesafedeki kırsal Söğüt Mahallesinde 5 yıldır faaliyet gösteren restoran sabaha karşı çıkan yangın ile kullanılamaz hale geldi. Restoranda çıkan yangını fark eden komşuların itfaiye ve işyeri sahibini araması üzerine olay yerine sevk edilen itfaiyeler yangını başka yere sıçramadan söndürdüler.

whatsapp-image-2022-02-07-at-16-29-33.jpeg

Restoran sahiplerinden Süleyman Korkmaz ile yaptığımız telefon konuşmasında ‘’ biz uyuyorduk, komşularımız dumanın kokusu ile uyanmış bizim yerin yandığını görmüş, bizi aradılar, itfaiyeyi aradılar ama onlar gelene kadar içindeki her şey yanıp bitmişti. Alevlerden girip hiçbir şeyimizi kurtaramadık tüm birikimimiz burasıydı zararımız en az 1 Milyon, devletimizden bize sahip çıkmasını istiyoruz tek tesellimiz canımız kurtuldu ‘’ sözlerini söyleyerek yardım istediğini belirtti.

whatsapp-image-2022-02-07-at-16-29-33-1.jpeg

Çıkan yangında can kaybı ya da yaralanma olmazken, restoran malzemeleri, demirbaşlar ve birçok elektronik eşyanın tamamen yandığını bilgisi edinildi.

İtfaiye ve Jandarma ekipleri yangın ile ilgili geniş soruşturma başlattı yangının çıkış sebebinin ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıkmış olabileceği belirtildi.

whatsapp-image-2022-02-07-at-16-29-33-8.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.