ŞOFÖRLER ODASI BAŞKAN ADAYI ORHAN CAN VAADLERİNİ ANLATTI

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKAN ADAYI ORHAN CAN VAADLERİNİ ANLATTI

08 Ocak tarihinde yapılacak olan Marmaris Şöforler Odası Başkanlığı seçimleri için aday olan Orhan Can seçim öncesi yapacaklarını anlattı.

or3.jpg

Marmaris Şoförler Odası Başkan Adayı

2007 yılından 2021 yılına kadar Armutalan 51 No’lu Minibüs Taşıyıcıları Kooperatif Başkanı olarak görev yapan ve şuanda aynı kooperatifin başkan yardımcısı S.S. Muğla Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifler Birliği başkanı olarak görevine devam eden Orhan Can Marmaris Şoförler Odası Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

ÇEKİLEN SIKINTILARI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Orhan Can ‘’Şoför esnafının çektiği sıkıntıları, sorunları onların içinden biri olarak çok iyi bilmekteyim. Bugüne kadar onlar için hiçbir mücadeleden kaçmadım, bir dönem Marmaris şoförler odası yönetiminde 2 yıl süreyle görev aldım. 8 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Marmaris Şoförler Odası Başkanlık seçimine adayım. Niyetim hizmet etmek, sen ben ayırmadan bütün sorun ve sıkıntıları hep birlikte çözmek. Yıllardır hep bu amaç için mücadele ettim, yetki verildiği takdirde bundan önce minibüsçü arkadaşlarım için nasıl mücadele verdiysem bundan sonra da odaya kayıtlı minibüsçü, taksici, kamyoncu, tekneci, nakliyeci, otobüsçü ne kadar esnaf kardeşim varsa onlar için hiçbir mücadeleden kaçınmayacağımı bildiğim için aday oldum ‘’ dedi.

or6.jpg

Marmaris Şoförler Odası Birliği Başkan Adayı Orhan Can söz ve yetki verildiği takdirde yapacaklarını şu şekilde listeledi

1-UKOME KARARLARI ÖNCESİNDE TÜM ÜYELERİMİZLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIM.

2-HER YIL 31 ARALIK İTİBARİYLE ÜYELERİMİZİN ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÖDEDİĞİ AİDATLARIN VE PLAKA BASIM ÜCRETLERİNDEN GELEN KATKI PAYININ NEREYE, NE ŞEKİLDE HARCANDIĞINA DAİR HESAP VERECEĞİM.

3-TAKSİ DURAKLARIMIZIN GÜVENLİK KULÜBESİNE BENZEMESİNE SON VERİLECEK TAKSİCİ ARKADAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINA VE MÜŞTERİLERİNİN DE HİZMETİNE YAKIŞIR YENİ DURAK OFİSLERİNİN YAPILMASI İÇİN GEREKEN MÜCADELEYİ VERECEĞİM.

4-MİNİBÜS DURAKLARIMIZIN TRAFİĞİ ENGELLEMEYECEK VE MÜŞTERİLERİNİ RAHATÇA ALABİLECEKLERİ STANDARTLARA UYGUN HALE GETİRİLEBİLMESİ İÇİN ÇABA GÖSTERECEĞİM.

5-BU GÜNE KADAR İLGİLİ KURUMLARIN KARARLARI GEREĞİ HAK KAYBINA UĞRAYAN ÜYELERİMİZ ADINA HUKUKİ HAKLARIN ARANMASI YOLUNDA ÖNCÜLÜK EDECEĞİM.

6-ODAYA KAYITLI MİNİBÜSÇÜ, TAKSİCİ, OTOBÜSÇÜ, KAMYONCU, TEKNECİ NE KADAR ÜYE ARKADAŞIMIZ VARSA İŞ, AŞ KAYGISI YAŞAMAMASI İÇİN EN ZOR ZAMANLARINDA YANINDA OLACAĞIM.

7-YETKİ VERİLDİĞİ TAKDİRDE ULAŞIM, ÖZELLİKLE OTOPARK SIKINTISI YAŞANAN VE 16 YILLIK HİZMET SÜRESİNCE YAPIMI ABARTILARAK ANLATILAN MEVCUT ODA HİZMET BİNAMIZI OTOPARK HİZMETİ SORUNU OLMAYAN DAHA İYİ BİR HİZMET BİNASI YAPMA GAYRETİ GÖSTERECEĞİM.

8-İNDİRİMLİ AKARYAKIT ALIMI, İNDİRİMLİ SİGORTA YAPILMASI, İNDİRİMLİ LASTİK ALIMI, İNDİRİMLİ YAĞ DEĞİŞİMİ, İNDİRİMLİ ARAÇ BAKIM YIKAMA HİZMETİ VE ÜCRETSİZ ÇEKİCİ HİZMETİNİN YANI SIRA; DÜĞÜN, NİŞAN, NİKAH, SÜNNET MERASİMLERİNDE VE AYRICA CENAZE HİZMETLERİNDE DE ÜCRETSİZ ARAÇ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIM

9-MUTLULUĞUNUZ MUTLULUĞUM, ÜZÜNTÜNÜZ ÜZÜNTÜM DİYEREK YAZ KIŞ DEMEDEN GECE GÜNDÜZ 24 SAAT HER ŞEKİLDE YANINIZDA OLMAK ADINA ODA BÜNYEMİZDE 24 SAAT HİZMET VERECEK ÇAĞRI MERKEZİ KURACAĞIM.

10-BELKİ KAN BAĞIMIZ YOK AMA SÖZ VERİYORUM ÜYELERİMİZLE BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK BAĞINI EN GÜÇLÜ HALE GETİRECEĞİM.

or5.jpg

‘’Yaparsa Orhan Can yapar, inanlarının zaferi olacak ‘’ diyen Başkan adayı ‘’tüm üyelerimize saygılar sunar mutlu seneler dilerim ‘’ şeklinde dileklerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.