SİZDEN GELENLER - NURAY TOKMAK DİYOR Kİ

SİZDEN GELENLER - NURAY TOKMAK DİYOR Kİ

Değerli takipçilerimiz sizlerin her sözü bizim için çok kıymetli sizin sesiniz olmaya devam edeceğiz. Okuyucularımızdan kalemi kuvvetli Nuray Tokmak bize bir yazı gönderdi. ''LÜTFEN; Yerel Belediyeler Geri Gelsin''

LÜTFEN; Yerel Belediyeler Geri Gelsin .
Marmaris; Mevsimlerin birbine geçtiği bir yer ..Yazın aylarca sıcaktan kavrulursun..Bir bakarsın yıldırım eşliğinde TEMMUZ da bir saate ortalık karışır ..Denize giren turistler otellerine zor kaçar ..

En zor ve en acı 2021 de yaşadığımız YANGINLAR ...İÇMELER ' de ORMAN DİYE BİR YER KALMADI HEPSİ KÜL OLDU ..Asla aylarca yağmur yağmadı..Yangında ölümler yaralanmalar ve derken ...Şimdi durmayan yağmurlar başladı ..

4 & 5 Aralıkta SEL FELÂKETİ OLDU ..GÖREVLİLER ve VATANDAŞLAR mağdur oldu ...Eskiden MARMARİS te ( 5 ) BEŞ AYRI BELEDİYE BAŞKANLIĞI VARDI ..Şimdi Büyük Şehir olduk ...Her şey çok zor ..

Bir Tek Başkan FİZİKEN kimin yanında birebir olabilir ki ?
Marmaris'in yağmuru başladı mı asla durmaz ..Allahtan Belediye Çalışanları Çok Özverili de ...Halkın birazda olsa yükü hafifliyor...

Marmaris Belediye Başkanı Sn:Mehmet Oktay GECE GÜNDÜZ SAHALARDA ..Tüm görevlilerle birlikte emek veriyorlar...Yangından sonra felâketler devam ediyor ...Orman olmayınca EROZYON kaçınılmaz oldu...Dereler taştı onlarca evi su bastı insanlar zarara uğradı ...BİR BELEDİYE HANGİNE BİRİNE YETİŞSİN??? LÜTFEN YEREL BELEDİYELER GERİ GELSİN .
Nuray Tokmak : Saygılarımla
10 - 01 - 2022 - Pazartesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.