SALDIRGAN ESKİ KOCA HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI

SALDIRGAN ESKİ KOCA HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI

İçmeler Mahallesinde çocuklarının gözü önünde eski eşi, eşinin erkek kardeşi ve kayınvalidesini bıçaklayan Hasan Uyar(42) hakim karşısına çıkarıldı.

Dün akşamakşam saat 21.00 sıralarında Marmaris İlçesi’ne 11 kilometre mesafedeki İçmeler Mahallesi Köy İçi mevkisindeki bir evin ikinci katında meydana gelen olayda üç kişi yaralandı.
Fatma Ö., sorunlu geçen evlilikten sonra bir süre önce boşanarak, 3 çocuğuyla birlikte annesi ve ağabeyi ile birlikte yaşamaya başladı. Geçen temmuz, ağustos ve son olarak 14 Ocak tarihinde boşandığı eşini ve ailesini rahatsız ettiği gerekçesiyle mahkeme kararıyla hakkında uzaklaştırma kararı çıkartılan Hasan Uyar, çocuklarını görme bahanesiyle eski kayınvalidesi Dursen K.'nın evine arka pencereden gizlice girdi. Uzaklaştırma kararı devam etmesine rağmen eve giren Hasan Uyar ile eski eşi, annesi ve kardeşi arasında tartışma çıktı.
Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Hasan Uyar iddiaya göre çocuklarının gözü önünde önce eski kayınvalidesi ardından eski kayınbiraderi ve boşandığı eşine bıçakla saldırdı. Fatma Ö., annesi Dursen K. ve kardeşi Mustafa Ö., aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Ardından kaçmaya çalışan Hasan Uyar, çevredekilerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis tarafından yakalandı.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Dursen K., Fatma Ö. ve Mustafa Ö. ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Kalbine yakın bıçak darbesi alan Dursen K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Fatma Ö. ile kardeşi Mustafa Ö.'nün hayati tehlikesinin bulunmadığı tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Eski damat, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde verdiği ifadesinde üzerine atılan suçlamaları kabul etti. Görgü tanıkları ve yapılan araştırmada Hasan Uyar’a yardım ve yataklık ettiği öne sürülen kardeşleri H.Uyar ile K.Uyar gözaltına alındı.
Poliste işlemleri tamamlanan Hasan Uyar ile kardeşleri H ve K. Uyar mahkemeye çıkartıldı. Hasan Uyar, kasten adam yaralama, tehdit ve 3 kez uzaklaştırma kararına ihlal” iddiaları ile hakim karşısına çıkarıldı.
ESKİ EŞ BİRÇOK KEZ ŞİKÂYETTE BULUNMUŞ
Fatma Ö. daha önce birçok kez eski eşi Hasan Uyar hakkında polise şikâyette bulunduğu da ortaya çıktı.

Eski kocası tarafından kendisi ve ailesi saldırıya uğrayan Fatma Ö. tutuklanması için ölmemiz mi gerekiyor diye isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.