POLİSLERDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM

POLİSLERDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Eğitmen Polisler tarafından trafikte güvenli sürüş eğitimi verildi.

1.jpeg

Muğla İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Motorsiklet eğitmenleri Gökhan Genç ve Emrah Oflaz meslek yüksekokulunun konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlere motosiklet kullanırken dikkat edilmesi gereken trafik kuralları konusunda eğitim verdi.

Verilen eğitimde kask takmanın önemi, trafik ışıkları ve kuralları, sürüş anında dikkati dağıtacak etkenler ve bu durumda yapılacaklar konusunda bilgiler verildi.

90 kişilik öğrenci ve öğretmenin katıldığı eğitimde barkovizyondan motor kullanırken uyulması gereken kurallar, motor kazaları ve acil durumda yapılması gerekenler ile ilgili görseller de gösterildi. Katılımcıların da soru sorduğu ve cevaplarını aldıkları eğitim yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Motosiklet Eğitmeni Polis Gökhan Genç ‘’ motor kullanıcıları hem kendi can güvenlikleri açısından hem de trafik kuralları kapsamında kasklarını takmayı unutmasınlar, önce can güvenliğini esas alarak verdiğimiz eğitimler devam edecektir’’ dedi.

Eğitime katılan öğrenciler '' biz motor kullandığımızı sanıyorduk eğitimde çoğu şeyi bilmediğimizi gördük polis öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz, bundan sonra daha dikkatli olacağız '' dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.