POLİS MOTOSİKLET HIRSIZINI YAKALADI

POLİS MOTOSİKLET HIRSIZINI YAKALADI

Son dönemlerde artan motosiklet hırsızlıkları konusu üzerine ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro ekipleri saha çalışmalarını sıklaştırıp hırsızın izini sürerek çaldığı motora ait parçalar ile birlikte yakaladı.

whatsapp-image-2022-12-01-at-14-44-23-001.jpegMarmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri kentte artan motosiklet hırsızlıklarına yönelik yaptıkları çalışmalar sonucunda bir işyerinin arka tarafında parçalanmış motor parçaları buldular. İşyeri işletmecisi M.B (29)’nin Motor hırsızlığı yaptığı ve yaptırdığı bilgisine ulaşarak bahse konu işyeri dışarıdan kontrol edilmiş, içerisinde çalıntı motorsikletin parçaları olarak değerlendirilen parçalar görülmesi üzerine günün Nöbetçi Cum. Savcısına konu aktarılıp arama izinleri alınarak içeri girildi.

Dükkan içerisinde yapılan aramalar sonucunda motosikleti çalınan bir şahsın, bahse konu motorun ön Takımı, Yakıt deposu, Gösterge paneli ve Müştekinin Kaskı olduğu ayrıca Şase Numaraları kazınmış 2 ayrı motosiklet daha bulunduğu görülmüş şüpheli M.B ve Suç unsurları muhafaza altına alınarak gerekli işlemler için Asayiş Büro Amirliğine getirilerek gözaltına alındı.

Daha önce herhangi bir suçtan sabıkası bulunmadığı öğrenilen M.B gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldığı Marmaris adliyesinde yurtdışı çıkış yasağı ile birlikte adli kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Motosiklet hırsızı M.B motoru çalınan şahısların mağduriyetini gidererek maddi zararlarını karşıladığı bilgisi edinildi.

whatsapp-image-2022-12-01-at-14-44-23.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.