ÖZEL CİNS AV KÖPEĞİNİ ASARAK ÖLDÜRDÜLER

ÖZEL CİNS AV KÖPEĞİNİ ASARAK ÖLDÜRDÜLER

Akyaka Mahallesinde ağaca canlı olarak asılarak boğulup öldüğü belirlenen köpek için hayvan severler isyan etti. Şüpheli ve şüphelilerin bulunması için yetkililer göreve davet edildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Ula’nın turistik Akyaka Mahallesi’nde bir vahşet yaşandı. Tarihi Kaya Mezarları bölgesinde gezintiye çıkanlar, bir zeytin ağacında iple asılı halde av köpeği olduğunu fark etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme başlattı. Üç gündür kayıp olan L.A.(40) ait “Meks” adlı özel cins av köpeği otopsi işlemleri için hayvan hastanesine gönderildi. Yapılan incelemede hayvanın yaşarken ağaca asıldığı ve boğularak öldüğü tespit edildi. Jandarma, vahşeti yapanları bulmak için araştırma başlattı.

HAYVANA BUNU YAPAN İNSANA NELER YAPMAZ

Olayı duyan Muğla, Marmaris ve Akyaka’daki hayvan severler harekete geçti. Hayvana bunu yapan insana neler yapmaz diyen hayvan severler, “ Bir köpek vahşice, can çektirilerek öldürülüyor. Bir insan nasıl öldürülüyorsa hayvan için de aynı özenli araştırmalarını rica ediyoruz. Hayvan ölmüş diyerek konu kapanmamalıdır. Hayvanın sahibi bu işin üzerine gitmeli. Bizlerde takipçisi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.