OTOGAR DEĞİL SANKİ CEZAEVİ

OTOGAR DEĞİL SANKİ CEZAEVİ

Marmaris şehirlerarası otobüs terminalinde araç park etmek dert, valizin ile yüzlerce metre yürümek ayrı dert oluyor.

Şehirlerarası, çevre ilçeler ve mahallelere giden otobüs ve minibüs seferlerinin yapıldığı her gün binlerce vatandaşın gelip gittiği otogarda yayalar tek bir geçişten yürüyebiliyor.

whatsapp-image-2022-03-10-at-01-53-45-2.jpeg

Yeni düzenlemeler ile yayaların geçiş yollarını düzenleyemeyen Büyükşehir Belediyesine vatandaşlardan her gün ayrı tepki yağıyor.

whatsapp-image-2022-03-10-at-01-51-46.jpeg

47 yaşındaki Şengül Esen ‘’ 70 yaşındaki annemi Ortaca minibüsüne bindirmek için geldik. Arabamızı park ettik ancak haliyle valizlerimizi minibüse taşıyacağız, çitler ile kapatmışlar girişleri. Otobüslerin arasından elimizde yüklerle geçeceğiz valla kolaylık değil zorluk olmuş ‘’ şeklinde konuştu.

57 yaşındaki şehiriçi dolmuş şoförü H.K ‘’ vatandaşa ayrı dert bize ayrı dert, her gün birine çarpmamak için kazanın ucundan dönüyoruz ‘’ dedi.

İstanbul’a gideceğini söyleyen ve ismini vermek istemeyen bir yolcu ‘’ elimde valizle burada bekledim zaten son dakika gelebildim. Otogar değil sanki cezaevi her yeri çitler ile çevirmişler nasıl bir düzen anlamadım ‘’ şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2022-03-10-at-01-53-45.jpeg

Yükü ağır olan vatandaşa ücretsiz taşıma hizmeti veren bir araç otoparkın girişinde bekliyor ancak zamanını ve çalışan personelin keyfini beklerse binebiliyor vatandaşlar.

Büyükşehir zabıta ekiplerinin ve güvenlik görevlilerinin ‘Yaya geçişi yasaktır ‘ tabelasının yanından geçen vatandaşları uyarması ve aracı beklemelerini söylemelerine rağmen geçişlere engel olamamaları da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.