ÖĞRENCİLER MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU

ÖĞRENCİLER MÜZİK ZİYAFETİ SUNDU

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında Marmaris Kaymakamlığı himayesinde gerçekleştirilen 120 öğrenciden oluşan çok sesli koro konser verdi.

Marmaris Atatürk meydanında verilen dev konserde müzik akademisi ve Muğla güzel sanatlar lisesi öğrencilerinden oluşan 120 kişilik koroya Aksaz Deniz Üs komutanlığı bandosu eşlik etti.

Dev konser için Mart ayından itibaren çalışmaya başladıklarını belirten müzik eğitmeni Aydan Genç ‘’ üç aydır gençlerimiz ile bu konsere hazırlanıyoruz. Sadece Aksaz bandosu ve iki öğretmenimiz bizlere eşlik etti, diğer koro üyeleri tamamen gençlerden oluşuyor ‘’ dedi.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ‘’ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. Biz biliyoruz ki Türk gençliği dünyanın en asil en yetenekli, en çalışkan genç bireyleri. Eğer siz onlara bir el uzatırsanız, onlar bütün dünyayı kıskandıracak başarılara imza atabilirler. Yaklaşık üç aydır sürdürülen bir çalışma vardı bu konserle ilgili. Sizlerin de gördüğü gibi Aziz Marmarislilerim ’de son derece yüksek düzeyde ilgi gösterdi ve beğenilerini ifade ettikleri çok güzel bir konser oldu. Bugün ulusça çok mutluyuz İnşallah önümüzdeki yıllarda önümüzdeki zamanlarda beraber olarak daha mutlu, daha kuvvetli olacağımız günler yakındır ‘’ şeklinde konuştu.whatsapp-image-2022-05-20-at-10-26-04-2.jpegwhatsapp-image-2022-05-20-at-10-26-04-1.jpegwhatsapp-image-2022-05-20-at-10-23-41-4.jpegwhatsapp-image-2022-05-20-at-10-23-41-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.