O KAMYONLAR ARTIK GEÇEMEYECEK

O KAMYONLAR ARTIK GEÇEMEYECEK

Marmaris’te yaz sezonun başlaması ile birlikte artan turist yoğunluğu ve işletmelerin faaliyete geçmesinin ardından ilçe de yapılan düzenlemeler kapsamında kamyonlar artık trafiğe çıkmayacak.

whatsapp-image-2022-04-20-at-13-23-08.jpeg

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ilçedeki hafriyat kamyonlarının özellikle şehir içindeki geliş gidişleri, trafikte sıkışıklığa neden olmaları ve güvenlik konusunda kısıtlamalar getirdi. Marmaris Belediyesinin inşaat çalışmaları için 1 Nisan tarihine kadar tamamlayın sözüne karşı bazı işletmelerin hala çalışmaları sürdürmesi ve çirkin görüntülere sebep olmaları Emniyet Müdürlüğü yetkililerini harekete geçirdi.

Artık hafriyat kamyonu ilçe merkezinden geçemeyecek

Büyük işletmelerin inşaat çalışmalarının yasağa rağmen devam ediyor olması ve hafriyat kamyonlarının hem işletmelere hem trafiğe hem de yollara zarar vermesi açısından bugün itibari ile yasaklandı. Sadece malzeme getiren kamyonlar belirli saatlerde ilçe içinde trafiğe çıkabilecek.

Tomruk Kamyonları ile ilgili de çalışmalar başlatıldı

Hafriyat kamyonlarının şehir içine giriş yasağının ardından yangından sonra kırsal mahallelerde yanan alanların temizlenmesi ve tomrukların taşınmasını sağlayan kamyonlar için de düzenleme yapılacak.

İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin tomruk yüklü kamyonların şehir içinden geçiş saatleri ve güzergahları ile ilgili çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Özellikle İçmeler mahallesinde yoğun olarak çalışan kamyonların yollara yaptığı tahribatlara vatandaşlar tepki gösteriyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.