NİKAH KIYAN POLİS ÇİFTE MESLEKTAŞLARINDAN İLGİNÇ HEDİYE

NİKAH KIYAN POLİS ÇİFTE MESLEKTAŞLARINDAN İLGİNÇ HEDİYE

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurların nikâh töreninde meslektaşları ayva ile kelepçe hediye etti. Polis çifte yüzük olarak kelepçe takıldı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü motosikletli Yunus Timleri’nde görevli polis memuru Veli Tokkaya(26) ve polis memuru Kübra Özden(26)'in nikahları Belediye hizmet binasında kıyıldı. Veli Tokkaya’nın şahitliğini Emniyet Amiri Komiser Hüseyin Aslanargun, Kübra Özden’in şahitliğini ise Hatice Taşkın yaptı. Polis çiftin nikâh merasimine akraba, dost ve meslektaşları katıldı. Marmaris Belediyesi nikâh memuru tarafından yapılan işlemler ardından evliliğe ilk adım atan Tokkaya çiftine meslektaşları ilginç bir sürpriz hazırladı. Yunus timlerinde görevli polis memurları Veli Tokkaya’ya hediye paketi içinde ayva hediye etti. Çifte nikâh yüzüğü yerine kelepçe takıldı. Meslektaşlarının alkışları eşliğinde evlenen Tokkaya çifti elleri kelepçeli şekilde nikâh salonundan çıkarak meslektaşları tarafından evlerine götürüldü.

Çiftin Mayıs ayı içinde Muğla’nın Gökçe Mahallesi’nde düğün yapacağı öğrenildi.

whatsapp-image-2022-03-28-at-15-11-55.jpegwhatsapp-image-2022-03-28-at-15-11-56-1.jpegwhatsapp-image-2022-03-28-at-15-11-56-2.jpegwhatsapp-image-2022-03-28-at-15-14-28.jpegTOKKAYA ÇİFTİNE BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK,HUZUR VE MUTLULUK DİLERİZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.