NARKOTİK BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI

NARKOTİK BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI

Marmaris Narkotik suçlarla mücadele ekipleri sezon öncesi bayram temizliğine başladılar. 2 Milyon Liralık uyuşturucu yakalandı.

whatsapp-image-2022-04-06-at-21-53-06.jpeg

Marmaris Narkotik ekipleri yaz sezonunda piyasaya sürüleceği düşünülen 6 kilogram uyuşturucuyu yakaladı, satıcıyı tutuklattı. Narkotik polisi yaptığı saha çalışmalarından ve teknik takiplerden aldıkları istihbaratları değerlendirerek ilçeye, il dışından yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşarak önlemlerini aldılar. Yol kontrollerini sıklaştıran ekipler il dışından gelen bir aracı durdurup şüphelenerek hemen narkotik köpeği Coco ile aracı aradılar.

Marmaris Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından araç içerisindeki O.A.ve P.H.(kadın) isimli şüphelilerin araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada; farklı gözlere konulmuş paketler halinde toplamda tahmini piyasa değeri 2 Milyon Liralık , 6 kilogram esrar maddesi 620 gram metamfetamin maddesi ve 1 gram kokain ele geçirildi.

whatsapp-image-2022-04-06-at-21-53-06-1.jpeg

O.A ve P.H TCK 188 kapsamında işlem yapılmış, emniyetteki gözaltı işlemlerinin ardından Mahkemeye sevk edilerek tutuklu olarak yargılanmak üzere cezaevine gönderildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.