Muğla'nın Gururu: 10 Sporcu Milli Takımlara

Muğla'nın Gururu: 10 Sporcu Milli Takımlara

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, Türk Milli Hokey Takımlarına 10 Sporcu Kazandırdı

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü, son yıllarda Türkiye Hokey Liglerinde elde ettiği büyük başarılarına bir yenisini ekledi. Kulüp, Türk Milli Hokey Takımları'na 10 yetenekli sporcu kazandırarak önemli bir rekora imza attı.

21 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonaları hazırlıkları kapsamında milli takım kamplarına seçilen Muğla'dan gelen sporcular, göz kamaştıran performanslarıyla dikkat çekti. Aleyna Başbuğ ve Sude Nur Kurt, hem A Milli hem de Ümit Milli Hokey Takımı kadrolarına seçilerek önemli bir başarı elde ettiler. Diğer seçilen sporcular ise Zeliha Kendir ve Ece Şahiner A Milli Takım, Sıla Aleyna Çelebi, Ceylin Nur Yavuz, Zehra Bozkurt ve Gülcan Paksoy Ümit Milli Takım, Aleyna Satılmış ve Nilay Nur Öztürk ise 16 Yaş Altı Türkiye Milli Takımları'na girdi.

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü'nün bu başarısı, Türk hokeyinin geleceği için umut verici bir işaret olarak değerlendiriliyor. Genç yeteneklerin milli takımlara kazandırılması, Türk hokeyinin uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmaya yönelik önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Bu başarıların, Türk hokeyinin daha da yükseklere çıkmasına katkı sağlayacağına inanılıyor.

Stajyer Muhabir : Buse Erdaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.