Muğla’daki Yardım Seferberliği Ramazan Bereketiyle devam ediyor

Muğla’daki Yardım Seferberliği Ramazan Bereketiyle devam ediyor

Muğla Valisi Orhan Tavlı Ramazan ayının bereketiyle hız kesmeden devam eden yardım seferberliğinin merkezindeki Menteşe yardım toplama ve dağıtma deposunda incelemelerde bulundu.


Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya incelemelerinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ile Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Özden İşler eşlik etti.

Depodaki ayrıştırma, tasnif, yardım kolisi hazırlama ve sevk bölümlerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Orhan Tavlı Muğla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Özden İşler’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Orhan Tavlı Depremin ilk gününden itibaren kadirşinas Muğlalı hemşehrilerimiz, Kamu Kurum ve kuruluşlarımız, odalarımız, borsamız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş insanlarımız, esnafımız birlik ve beraberlik içerisinde depremden etkilenen illerimize her türlü takdirin üzerinde bir yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyerek yardım seferberliğine tüm imkanlarıyla katkıda bulunduğunu söyledi.

Yardım seferberliğinin Ramazan ayının bereketiyle artarak devam ettiğini belirten Vali Orhan Tavlı Afet bölgesine yapılan yardımların yanında şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımızın da her türlü ihtiyacını karşılamak ve yaralarını sarmak için çalışıldığını ifade etti.

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında rahmet kapılarının ardına kadar açıldığını, Ramazan ayının Allah rızası için yapılan ibadetlerin, hayır ve hasenatın katbekat ödüllendirildiği bir bereket ayı olduğunu belirten Vali Orhan Tavlı destek olan, yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza, iş insanlarımıza, borsamıza ve odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, gönüllülerimize ve fedakârca çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.