MUĞLA VALİSİ TAVLI MARMARİS'TE SEL MAĞDURU AİLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

MUĞLA VALİSİ TAVLI MARMARİS'TE SEL MAĞDURU AİLELERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

MUĞLA Valisi Orhan Tavlı, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan su taşkınlarında mağdur olan aileleri ziyaret etti. Valilik bütçesinden mağdur ailelere 20 şer bin lira destek yapıldı.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris İçmeler Mahallesi’nde meydana gelen su taşkınlarında zarar gören aileleri ziyaret etti. Vali Tavlı’ya Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Evrim Koçlar Çağlayan eşlik etti. Vali Tavlı ve beraberindeki heyet mağdur aileleri evlerinde ziyaret ederek yaşanan durumu gördü. Ailelerle sohbet edip taleplerini dinledi. Vali Tavlı daha sonra İçmeler Mahalle Muhtarı İbrahim İşleri’i ziyaret etti. Muhtar İşler’den çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi alındı.

VALİMİZ HIZIR GİBİ YETİŞTİ

Muğla Valiliği bütçesinden çıkartılan 20 bin lira ödeneğe teşekkür eden ismi bizde gizli mağdur aileler, “ Valimiz sağ olsun evimize kadar gelip bizlerle görüştü. Halimizi ve taleplerimizi dinledi. Öğrendiğimiz kadarıyla Muğla Valiliği bütçesinden bu ödenek çıkartılmış. İnanın ne yapacağız diye düşünürken devletimiz Hızır gibi yetişti. Allah Muğla Valimize ve Devletimize zeval vermesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.