MtürkTV Muğla’nın gururu oldu

MtürkTV Muğla’nın gururu oldu

MtürkTV, "Yılın Yerel IP Televizyonu" ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde bu prestijli ödülü MtürkTV Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

Mtürk TV yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir “Bu ödül Mtürk Tv’nin başarısını ve kalitesini bir kez daha tüm Türkiye'ye gösterdiğini düşünüyoruz. Bu önemli gelişme, MtürkTV'nin sektördeki lider konumunu bir kez daha kanıtlamaktadır ve MtürkTV ekibi olarak bu başarıyı daha da büyütmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. MtürkTV'nin uzun yıllardır sektördeki üstünlüğünü ve kalitesini koruyarak alanında önde gelen isimlerden biri haline gelmesini sağlayan titiz çalışmaların bir sonucudur.
MtürkTV'nin izleyicilere sunduğu kaliteli içerik ve profesyonel hizmet anlayışı, bu ödülü hak etmesini sağlamıştır. Bu ödül aynı zamanda MtürkTV ekibinin birlikte yürüttüğü disiplinli ve özverili çalışmalarının bir ödülü olarak da görülmelidir. Gelecek dönemde de MtürkTV, izleyicilere en iyi içerikleri sunmaya ve sektördeki liderliğini korumaya devam edeceğiz” sözlerini ifade etti.

Muhabir:Yaren Özdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.