Minik yürekler hem öğrendi hem de akülü araba kullanarak eğlendi.

Minik yürekler hem öğrendi hem de akülü araba kullanarak eğlendi.

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, polis ekipleri Trafik Eğitim Parkı’nda anaokulu çocuklarına üç saat uygulamalı trafik dersi verdi. Minik yürekler hem öğrendi hem de akülü araba kullanarak eğlendi

Marmaris İlçe Emniyet Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Beldibi Mahallesinde bulunan çocukların için yapılmış trafik eğitim parkında anaokulu öğrencilerine üç saat boyunca trafik kurallarını anlattılar. Akülü oyuncak arabalar ile parktaki platformlarda miniklere emniyet kemeri takmayı, trafik ışıklarını ve yayalara öncelik vermenin önemini anlatan polisler uygulamalı olarak da gösterdiler.

3 anaokulu sınıfına 3 saat uygulamalı trafik dersi veren ekiplere minikler sevgi gösterisinde bulundular.

Özellikle çocukların trafik kuralları konusunda daha hassas ve ilgili olduklarını belirten Marmaris İlçe Emniyet Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Komiseri Barış Havsalı ’’ geleceğimizin araç sürücülerinin eğitimleri ne kadar erken başlar ise o kadar duyarlı bir şekilde kuralları bilen bireyler olacaklardır. Eğitimlerimiz yıl içerisinde devam edecek, çocuklar bizim geleceğimiz. Ailelerini uyaracaklarını ve bugün öğrendiklerini uygulayacaklarından eminim‘’ şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.