MHP İLÇE BAŞKANI KALEMCİ '' MİLLETİMİZ KENDİ SİLAH VE ARABAMIZI YAPMAMIZDAN RAHATSIZ OLANLARA FIRSAT VERMEMİŞTİR''

MHP İLÇE BAŞKANI KALEMCİ '' MİLLETİMİZ KENDİ SİLAH VE ARABAMIZI YAPMAMIZDAN RAHATSIZ OLANLARA FIRSAT VERMEMİŞTİR''

MHP Marmaris ilçe başkanı Kemal Kalemci seçim sonuçları ile ilgili bir yazı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından paylaşımı ;

Demokrasi için en önemli, halk İradesinin egemen olmasına aracılık eden Ülke yönetimini şekillendiren anahtar bir yoldur seçim.
14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Vatandaşlarımız hiç bir baskıya maruz kalmadan özgürce tercihlerini kullanmış Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih etmiş ve doğru olanını yapmıştır.
Terör örgütlerinin bu kadar sahiplendiği bir seçim ortamı Cumhuriyet tarihinde görülmemiştir.
Dünyanın hiç bir yerinde teröristlerle kol kola girip demokrasi getireceğiz bize oy verin diyen bir muhalefet örneği mumla arasanız bulamazsınız.
Milletimiz Öcalan'ın heykelini dikmeye, 100 yıllık Cumhuriyetten hesap soracağız ve Kurdistan'ı kuracağız diyen, öldürmek için yemin etmiş eli kanlı PKK'nın siyasi uzantılarına da fırsat vermemiştir.
Özerklik sözü veren, FETÖ'cuları salacağım diyen, Demirtaş ve Kavala'nın suçu nedir cezaevinde çıkmalarını istiyorsanız bize katılacaksınız diyene de fırsat vermemiştir.
Milleti ve vatanı için şehit düşen şehit yakınlarına ana avrat küfür eden, kravatlı teröristle kahvaltı özlemi çekenlere de fırsat vermemiştir.
Birbirlerine güvenmeyen, birbirinin kuyusunu kazmaya çalışan, her milli konularda düşman safından seslenen, haşat olmuş partileri milletimiz sandığa gömmüştür.
Kendilerini tüketmiş olanların devletimizi tüketmelerine bu aziz milletimiz fırsat vermemiştir.
Kendi Milli silahını ve arabasının yapılmasından rahatsızlık duyan bir muhalefete milletimiz fırsat vermemiştir bundan sonrada vermeyecektir.
Üzerine yaşadığın toprağın stratejik ve artık değeri arzın hiç bir yerindeki topraklarla mukayese edilecek durumda olmadığını, milletimiz bu hayatı vatan konumunu iyi anladığını, bu topraklarda Türk milleti ebed-müddet yaşamak durumundaysa tehditlere karşı koyacak gücüde Cumhur ittifakında görmüştür.
Cumhur ittifakı ülkemizin bütün sorunlarını çözecek, bölücü akımlara gereken dersi verecek, Türkiye'nin önüne yeni ufuklar açacak 21. yüzyılın lider ülkeler arasında kısa vadede yerini almak için var gücü ile ile çalışacak potansiyele sahiptir.
Hiç bir başarının tesadüf olmadığına ve başarının ter koktuğunu iyi bilenlerdeniz.
Cumhur ittifakı laf değil icraat üretmeye devam edecektir.
Bu aziz devleti kuran Türk milliyetçiliğidir. O nu koruyacak olanda Türk milliyetçiliğidir.
Duruşumuz Türkiye'dir, duruşumuz Türklüktür, duruşumuz müslüman Türk milletinin ta kendisidir.
Türkiye hak ettiği yere bölgesinin en güçlü ülkesi haline getirmeye, daha ötesi bir dünya devleti yapmaya mecburuz o da Allah'ın izniyle Cumhur ittifakı ile olacaktır.
Allah başımızdan eksik etmesin, güç kuvvet versin genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve yönetim arkadaşlarına, Seçimlerin galibi ilk önce ülkem ve milletim diyen Milliyetçi Hareket Partisidir.
21 yıldır Ülkemizi yöneten istikrar ve hizmet projelerden yana oyunu kullanarak ve tekrar seçtiren vatandaşlarımıza Cumhur ittifak adayımuz 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcısı olsun.

Kemal Kalemci
MHP Marmaris İlçe Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.