MASKOT Marmaris Güzel Sanatlar Akademisi çocuk oyuncularını belirliyor

MASKOT Marmaris Güzel Sanatlar Akademisi çocuk oyuncularını belirliyor

20 yıl önce kurulan tiyatro, Marmaris'te farklı yaşlardan çocukları bir araya getirerek altyapı ekibini tekrar kurma çalışmalarına başlıyor

2 Şubat 2002 yılında kurulan Marmaris 'in ilk özel tiyatrosu MASKOT - Marmaris Komedi Tiyatrosu 2022 yılında dernekleşti. MASKOT Marmaris Güzel Sanatlar Akademisi Kültür ve Sanat Derneği olarak etkinliklerine devam edecek olan MASKOT, 2002 yılından beri Marmaris' te birçok çocuk oyunu, yetişkin kabare oyunları sahnelemesinin yanı sıra çocuk, genç ve yetişkin tiyatro atölyeleri, 23 Nisan çocuk şenlikleri gibi etkinlikler gerçekleştirmişti.

Kurulduğu günden itibaren MASKOT Marmaris Komedi Tiyatrosunda oyunculuk yapan Burcu Kavunoğlu, Marmaris Güzel Sanatlar Akademisi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı seçildi.

2002 yılından itibaren MASKOT 'un kurucularından Genel Sanat Yönetmeni Murat Ersan ‘’bu sene dernekleşip daha da büyüyerek Marmaris' teki büyük açığı kapatıp, çocuklara tiyatro sevgisini aşılamak, onlara da sahne deneyimi yaşatmak istiyoruz. Ayrıca Askıda Sanat Projemiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz, Marmaris odaları, dernek ve kuruluşların da desteği ile tiyatro sahnesine çıkmayan çocuk bırakmak istemiyoruz ‘’ dedi.

MASKOT 20 yıllık deneyimi ile birçok öğrenciye de tiyatro oyunculuğu, dizi oyunculuğu gibi olanaklar sağlamış, ayrıca Muğla ve çevresinde çekilen dizi ve film platolarına oyuncu gönderip cast ajans görevi de yapmıştır.

BAŞVURULAR İÇİN

BURCU KAVUNOĞLU'NA 0535 833 5967 NUMARALI TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

maskot.jpeg

whatsapp-image-2022-12-09-at-13-24-01.jpeg

whatsapp-image-2022-12-09-at-13-36-26.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.