MASAL ANLATICISI TÖRAYDIN YENİ KİTABINI MİNİK YÜREKLERE İMZALADI

MASAL ANLATICISI TÖRAYDIN YENİ KİTABINI MİNİK YÜREKLERE İMZALADI

Marmaris İlçesi’nde, Türkiye’nin birçok şehrini gezerek, kendi yazdığı masalları okul öncesi çocuklara anlatarak hayal dünyalarını zenginleştiren yazar Bağcan Töraydın, yeni çıkan “Arkadaşım Dev” isimli kitabını çocuklara imzalayıp dağıttı.

Türkiye’nin ilk masal anlatıcısı ve yazar Bağcan Töraydın, iki kreşte minik yüreklere kendi yazdığı masalları anlattı. Babası Bahri Töraydın’ın resimlediği “Arkadaşım Dev” adlı piyasaya yeni çıkan kitap, ilk defa Marmaris’te okul öncesi çocuklarla buluştu. Kreşte bulunan çocuklara yeni çıkan kitabını okuyan yazara online olarak Giresun’dan öğrenciler de katıldı. İlk defa gerçekleşen bu uygulamada onlarca minik yürekli okur imza günü sonunda gerçekleşen söyleşide merak ettikleri soruları yazar Bağcan Töraydın a yönlendirerek eğlenceli ve kahkaha dolu dakikalar yaşadı. Türkiye’de ilk defa biri online diğeri merkezi olmak üzere iki şehirde aynı anda bir imza günü ve söyleşi Marmaris’te gerçekleşmiş oldu.

İki saat boyunca gitar eşliğinde anlattığı masallarla farklı dünyalara götürüp, öğretirken, düşündürdü. Çocuk gelişimi için masal anlatıcılığının çok önemli bir görev olduğunu belirten yazar Töraydın, “ Yeni çıkan kitabımın imza gününü ilk defa Marmaris’te ve online katılım ile Giresun da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İmza gününe aynı anda Giresun’dan öğrenciler ebeveynleri eşliğinde online bağlanarak katıldılar. Her zamanki gibi Gitarım dodo ile yeni kitabımı anlattım. Masallar çocuklarımız için çok önemli. Hem gelişimleri için hem de hayalleri ile geleceğimizi şekillendirmeleri için. Masalların her şehirde filizlenmesi için masal Atölyesi ailesi olarak seferber olduk ve birçok gönüllümüz ile el ele masallamaya devam ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.