MART AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

MART AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Astroloji uzmanı Işıl Yıkılmaz Mart ayında burçları neler beklediğini yorumladı.

MART AYINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR.
KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Bu ay tam senin gibi hızlı ve aksiyon dolu geçecek. Ardı ardına gelen fırsatlar ve şanslar enerjini yükseltirken, ilişkiler anlamında sonunda dengeyi sağlıyorsun. Tek dikkat etmen konu harcamaların olacak. Hazır ol, bu ay senin için önemli bir dönüşüm ve büyüme zamanı olabilir!

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Bu ay, maddi anlamda şanslı bir döneme giriyorsun. Yeni gelir kaynakları senin için kazançlı bir dönem vadederken, tam aradığın konfor ve keyifli anlar avucunun içinde. Şimdi, içsel bolluğunun farkına vararak, bu anların tadını çıkarmaya hazırlan. Sevdiklerinle harika zamanlar geçirmeye hazır mısın? Hayatın sunduğu bu güzel dönemi değerlendirmek için sabırsızlanıyorsan, işte fırsat kapını çalıyor!

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Bu ay, bol bol sosyalleşeceğin, düşüncelerinle hayata bambaşka bir bakış açısı getireceğin bir döneme giriyorsun. Yepyeni arkadaşlıkların hayatına renk katacak ve seni ileriye taşıyacak. Berrak bir zihin ve harika bir yaşam enerjisiyle dolu olan bu renkli 30 günlük yolculuğa hazır mısın? Hayatın sana getireceklerine açık ol ve bu yolculuğun tadını çıkar!


YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ: Bu ay ilişkilerini güncelliyor ve güçlendiriyorsun. Özlediğin o romantizmi bu ay yaşama şansına sahip olabilirsin. Kariyer hayatında da şimdiye kadar planlı gitmenin hediyelerini alıyorsun. Evet, bu ay mutluluk gözyaşları dökmeye hazır mısın? Heyecan verici bir döneme giriyorsun!
ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN: Bekar bir Aslan burcuysan, bu ay hayatına o tutkulu aşkı alabilirsin. Eğer bir ilişkin varsa, daha derin bağlar kurma zamanı. Dış görünüşün elbette özenli, fakat bu ay kişisel gelişimine karşı daha özenli olacaksın. İçsel gücünü açığa çıkarma zamanı geldi! Hem ilişkilerindeki derinlik hem de kişisel büyümen için bu dönemi değerlendir. Hayatın sana getirdiği her deneyimi özgürce yaşa ve kendini daha da geliştirme fırsatını kaçırma!
BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK: Bu ay iş hayatında ve kariyer planlamalarında olumlu ilerlemeler kaydediyorsun. Şaşırtıcı bir şekilde, tam vazgeçtiğin anda şansının açıldığını göreceksin. İlişkilerinde ise alma verme dengeni düzenliyorsun. Ancak, sakın unutma! Her şey bir denge ve plan içinde olmalı. Hayatın akışına güven, çünkü her şeyin kendi zamanında gerçekleştiğini hatırla!
TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ
Bu ay, hayatında rutini kırıp önceliği kendi isteklerine veriyorsun. Yaratıcılık gücünü kullanarak hayatını yeniden şekillendiriyorsun. Kısa seyahatler, yeni arkadaşlıklar ve hobilerle hayatına renk katıyorsun. Hayatın, senin için tam bir uyum ve ahenk içinde olacak!
AKREP VE YÜKSELEN AKREP: Bu ay, kendini ve iç dünyana bir yolculuğa çıkıyorsun! Önceliğin kendi iç dünyanla ilişkin olacak ve bu keşif, hayata daha tutkulu bağlanmanı sağlayacak. Şimdiye kadar kaçtığın yeniliklerin konforunu yaşamaya hazır mısın? Bu dönemde, kendini ve duygularını keşfetmeye hazır ol, çünkü bu yolculuk seni daha da zenginleştirecek!

YAY VE YÜKSELEN YAY: Bu ay yine senin için bol maceralı, heyecan verici ve seyahatlerle dolu bir dönem olacak gibi görünüyor. Ayrıca, yatırım yaparsan çok kazançlı çıkabilirsin. Yeni iş ve kariyer fırsatları da karşına gelebilir. Ancak, abartıdan kaçınman önemli. Çünkü bu ay, harcamalar konusunda dikkatli olmakta fayda var. En çok para harcayan olarak adını başa yazdırma potansiyelin yüksek. Dengeli bir yaklaşım sergilemeyi unutma!

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK: Bu ay, hayatının kariyer ve ilişkiler alanında önemli kararlar alacağın bir döneme giriyorsun. Hazır mısın? İş ve ilişkilerinde istediğin güce ulaşabileceğin zaman geldi! Artık bu iki alanda bir yola girmenin zamanı olduğunu biliyorsun. Mantık ile duygular arasında denge kurmak için sabırlı olmalı ve öngörülerinle hareket etmelisin.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA: Bu ay yine oldukça yoğun ve yorgun hissediyorsun. Kendini geliştirmeye vakit ayırmak istediğin gibi yakın çevrene de yetişmeye çalışıyorsun. Ancak, bu tempoya "dur" deme zamanın geldi. Hem beden sağlığın hem ruhun hem de günlük işlerin için kendine dönme vakti geldi. Bu ay, dinlenme ve inziva zamanın. Kendine odaklanarak yenilenme fırsatını kaçırmamaya dikkat et.


BALIK VE YÜKSELEN BALIK: Bu ay, enerjin çok yüksek ve mart ayına tam bir motivasyonla merhaba diyorsun. Hem kariyerinde hem de aşk hayatında oldukça hareketli günler seni bekliyor. Hayatının önemli alanlarında yeni başlangıçlara hazır olabilirsin. Yeni bir iş veya ilişki, heyecan dolu bir yolculuğa kapı açabilir. Durgun geçen zamanın ardından hayatını hızlı yaşamaya hazır mısın?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.