MARS KOÇ BURCUNA GEÇİYOR

MARS KOÇ BURCUNA GEÇİYOR

Astrolog Buket Orhan gökyüzündeki 23-29 Mayıs tarihleri arasındaki gelişmeleri yorumladı.

23-29 Mayıs haftası


23 mayıs -Güneş/ Jüpiter uyumlu 14:04 haftaya Jüpiter şansı ile başlayacağız dua dilekler için uygun iş girişimleri için destekleyici bir açı ticaret ,eğitim, yakın çevre, ilişkiler, anlaşmalar ,imzalar, vize başvuruları, seyahatler, hukuksal konular ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Mars/ Plüton uyumlu açısı Mars koç burcuna geçmeden önceki önemli açısı vadesi dolmuş artık bize hizmet etmeyen ne varsa gitmesi gerektiğini anlatacak. İçimizde saklı kalmış düşüncelerden korkulardan kurtulma zamanı içimizden gelen bir güç desteği alabiliriz.


24 Mayıs - Venüs / Satürn uyumlu 13:54 ilişkiler konusunda destekleyen bir açı ilişkilerde ciddi adımlar atılabilir. Sigorta, vergi, krediler ile ilgili yeni açıklamalar gelebilir.


Mars /Merkür uyumlu 06:27 29 derecede olması finansal risklerden kaçının, Merkür de boğa burcuna geri geçti. Gayrimenkul, toprak, yatırım konularında dikkat !!!! Mars scheat yıldızı ile kavuşumda ani hava değişimleri yaşanabilir. Buna bağlı doğal afetlerden can kaybı yaşanabilir. Yangın, patlama ,deniz kazaları ,deniz yangınları, petrol kazaları olabilir. Limanlar boğazlar ile ilgili sorunlar çıkabilir. Son dakika krizleri yaşanabilir.


25 Mayıs , Ay koç burcunda 00:39 Mars koç burcuna geçiş yapacak 02:27 ay/mars kavuşum
Daha fazla risk alabiliriz. Cesaret edemediğimiz konularda adım atabiliriz.
Ani sinir, tartışmaya açık bir gün sakin olmak önemli. Kavganın galibi olmaz Fevri davranışlardan kaçınmak çok önemli gördün deli dön geri ..Askeri hareketlilik artabilir. Savaş haberleri gündemi meşgul edebilir. Jüpiter’in de bu kavuşuma eşlik etmesi olayları büyümesine neden olabilir.


26 Mayıs- Merkür/ Plüton uyumlu iş/kariyer/para konularında fırsatlar yakalayabilirsiniz ilişkiler açısından dikkatli olunması gereken bir enerji var.


27 Mayıs - Venüs/ Plüton karesi Ay da bu kareye eşlik ediyor estetik bakım işleri için uygun değil özelikle ilişkilerde yıkıcı etkiler var. Genç kızları ve çocukları korumak önemli Volkanik patlamalar ve depremler olabilir.


28 Mayıs- 09:22 Ay boğa burcunda 17:46 Venüs boğa burcuna geçiyor rahat bir Cumartesi ilişkiler adına iyi bir gün doğa ile vakit geçirmek toprak la uğraşmak hafta içindeki sert enerjileri üstümüzden atmak için iyi gelebilir.
29 Mayıs - Mars/ Jüpiter koç burcunda kavuşuyor. Biri savaşı diğeri de büyütme enerjisi aslında bu etki hafta başından itibaren başladı sıcak ve kuru olan Mars ani sıcaklık artışlarını beraberinde getirebilir. Volkan patlamaları, depremler ,baş ağrıları ,baş dönmeleri, migren ,kafa ve yüz yaralanmalarına dikkat , sakarlık ve kazalara dikkat etmek önemli .
Orman yangınları çıkabilir Jüpiter’in büyütme etkisi yangınları büyütebilir. Savaş enerjisi de farklı bir boyuta gelebilir. Askeri hareketlenme, operasyonlar artabilir. Göçmenlerden kaynaklı ülkeler arası gerginlikler yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.