MARS BALIK BURCUNA GEÇİYOR TÜM BURÇLAR ETKİLENİYOR

MARS BALIK BURCUNA GEÇİYOR TÜM BURÇLAR ETKİLENİYOR

Astroloji uzmanı Buket Orhan gökyüzünün gizemini ve yıldızların mesajlarını bizlere iletmeye devam ediyor.

15 Nisan sabah 06:06 da Mars balık burcuna geçiş yapacak. Gökyüzünde ki balık stelyumuna kararlılık, cesaret, savaş gezegeni Mars ta eşlik edicek. Balıkta ki mars para konularında kafanın fevkalade çalışmasını sağlar. Hayellerimizi gerçekleştirmek için bizi harekete geçirecek. Yaşam enerjimizi daha çok ruhsal konular için harcayabiliriz. Dışardan onay bekleriz diğer insanlara yardım etmek ve sorunlarını çözmek için kullanabiliriz bu enerjiyi su ile ilgili sporlar yapmak ,yüzmek iyi gelebilir.
Her ne kadar Mars balık burcunda 3lü yöneticiliğini sahip olsa da pek rahat ettiğini söyleyemeyiz. Kendi doğasını sergileyemediği için pasif ve agresif çalışacaktır.
Mars bu sefer savaşı içerden başlatacak. Affetmek bağışlamak ön planda olduğu için Barış için mücadele edebiliriz. Ruhsal konularla ilgilenebiliriz. Dünyada sulardan gelecek tehlikeler olabilir sel baskınları tsunamiler meydana gelebilir. Denizler ile ilgili kirlilik gaz patlamaları denizlerde volkanik patlamalar yaşanabilir. Ayaklar hassas salgın hastalıklar sulardan yayılabilir. Alerjik rahatsızlıklar artabilir.
Boğa burcunda ki Merkür maddi manevi güvence arayışında, Lilith yengeçte geçmiş ailevi konular çocukluk travmaları ile kendimizi kurban rolüne sokabiliriz.
Enerjimiz biraz yavaşlayabilir. Göstererek değil manipülasyon ve duygusal ajitasyonlu mücadele şekli ortaya çıkacak. Kendimizi kurban / kurtarıcı rolüne sokabiliriz. Duygusal patlamalar yaşayabilir, dalgınlık yüzünden kazalara maruz kalabiliriz.
İşlerimizi son dakikaya bırakabiliriz.
Duygular düşünceler paranoyaklık boyutuna gelebilir, bağımlılıklar artabilir. Kıskançlıklar artabilir, sevme sevilme isteği artabilir ilişkileri sorgulayabiliriz. Seviyor mu sevmiyor mu ? Diye düşüncelere dalabiliriz.

instagram : astromaris_

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.