MARMARİS'TE YILBAŞI HAZIRLIKLARI TAMAM

MARMARİS'TE YILBAŞI HAZIRLIKLARI TAMAM

Marmaris İlçesi’nde, yeni yıla sayılı haftalar kala açık olan oteller hazırlıklarını tamamladı. Otel ve restoranlar yılbaşı gecesine özel eğlence programları ve gala geceleri programladı. Ana cadde ve sokaklar gelin gibi süslendi.

Marmaris ilçesi ve turistik kırsal mahallerinde bulunan oteller yılbaşı akşamı için paket programlarını açıkladı. Otel ve restoranlar da yeni yılı birlikte karşılayacakları konukları için ön gösterim geceleri ve çeşitli eğlence programları hazırladı. Marmaris'te yeni yıl kutlamalarına katılacak olanlar için konaklama tesisleri, yılbaşı yemeği dâhil 2 gün, 3 gece ve 3 gün 2 gece gibi kişi başı 650 lira ile 2000 lira arasında “kutlama” adı altında paket fiyat hazırladı. Otellerde sadece yılbaşı akşamında yemek ve eğlence için katılacak olanlara ise kişi başı 450 lira ile 800 lira arasında fiyatlar belirlendi.

RESTORANLARDA EĞLENCE FİYATLARI BELİRLENDİ

Yat Limanı ve Uzunyalı Mevkii’nde açık olan restoranlar ise şimdiden yeni yıl eğlence fiyatlarını açıkladı. Soğuk meze, ara sıcak, sıcak ve limitli içecek canlı müzik eşliğinde yılbaşı eğlencesi kişi başı 300 lira 500 lira arasında değişti.

HER KESEYE UYGUN PROGRAMLAR YAPILDI

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Bülent Bülbüloğlu, “ 2022 yılına umutlarla gireceğiz. 3 yıldız ve üzeri nitelikli otellerde yılbaşı programları hazır. Türkiye’nin cennet köşesinde umutlarda girmeyi planlıyoruz. Cıvıl cıvıl her keseye uygun yılbaşı programlar var. İzmir, Çeşme, Antalya ve Kuşadası’nda da paket programlar var. Fakat Marmaris her keseye uygun olacak. 400 lira ile 800 arasında değişen denize sıfır otellerde gala yemekleri de içinde konaklama sunulacaktır. Bu yılı bitirip yeni umutlarla yeni yıla girmeyi planlıyoruz. Herkesi Marmaris’imize bekliyoruz” dedi.Beş yıldızlı bir otelin yiyecek, içecek ve eğlence Müdürü Ümit Kızıl, “ Biz 3-4 yıldır yeni yuıl programı yapmıyorduk. Şu anda gelen talep nedeniyle yeni yıl programı yaptık. Yeni yıl akşamı canlı müzik, yemek, limitsiz içki kişi başı 650 lira. Konaklama olarak günlük yeni yıl eğlencesi de dâhil kişi başı 950 lira belirledik. Şu anda az bir rezervasyon var ama son dakika gelenler çok olur. Bizleri telefonla arayıp fiyatlar ile ilgili birçok şehirden arayanlar var. Hazırız yeni yıla bekliyoruz” dedi.

ANA CADDE VE SOKAKLAR GELİN GİBİ SÜSLENDİ

Marmaris’in 19 Mayıs Gençlik Meydanı, Atatürk ve Ulusal Egemenlik Caddesi yeni yıl öncesi gelin gibi süslendi. Işıklı süslemeler ilçenin ana caddesinde görsel şölen sundu. Otel ve restoranlara gidemeyenler, yeni yıla girmek için meydanda geri sayım yapacak. 23’ünden itibaren 19 Mayıs Gençlik Meydanı’na kurulacak stantlarda çeşitli yiyecek, içecek ile hediyelik eşya satışları yapılacak. Ayrıca kurulacak platformlarda DJ’ler performanslarını sergileyecek. Dans yarışmaları yanı sıra sihirbazlık gösterileri sunulacak. Yeni yıl akşamı bölgesel ve yerel sanatçılar sokakta geçirmek isteyen vatandaşları müzik ziyafeti sunacak. Gelin gibi süslenen ilçe de saat 00.00 göstermesine kısa süre kala vatandaşlarla birlikte geri sayım yapılarak ışık gösterisi yapılacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum