MARMARİS'TE YAŞANAN KAVGALAR ESNAF VE MAHALLELİYİ HUZURSUZ EDİYOR

MARMARİS'TE YAŞANAN KAVGALAR ESNAF VE MAHALLELİYİ HUZURSUZ EDİYOR

Marmaris Barlar Sokağı ve Azmak Deresi çevresinde hemen hemen her gün olan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Esnaf ve vatandaşlar, sürekli yaşanan kavgalar nedeniyle huzursuz olduklarını vurguladı.

Marmaris Azmak Deresi Yat Limanı girişinde bugün ece saat 01.10 sıralarında yine bir kavga daha meydana geldi. Alkollü grup arasında yaşanan sinkaflı cümleler tekme ve yumruklu kavgaya döndü. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen o anlarda kafeterya sahipleri ve duyarlı insanların araya girmesiyle büyümesi engellendi. Sakinleşen iki grup daha sonra tekrar sözlü atışma ardından kavga başladı. O sırada devriye gezen motosikletli yunus timleri kavgaya müdahale etti. Aşırı alkollü oldukları gözlenen kişilere biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi. Taraflar birbirinden şikâyetçi olmaması üzerine dağıldı.

ESNAF VE MAHALLE SAKİNLERİ ŞİKÂYETÇİ

Her gün bir kavga, bıçaklanma olayının yaşandığı Azmak Deresi Yat Limanı girişi, Barlar Sokağı ve Barlar Sokağı arkasındaki kavgalar esnaf ile vatandaşları huzursuz etmeye başladı. Kafeterya ve restoran işletmecileri kavgalar nedeniyle kendilerinin ve müşterilerin huzursuz olduğunu vurgularken apartmanlarda oturanlar isyan etti. Apartmanda olan biten kavgayı çeken ve sitem eden vatandaşlar, “ Turizm sezonu gelmeden kavgalar arttı. Sezonda herhalde kimse baş edemeyecek. Köylü pazarı civarı, Barlar Sokağı arkası ve Azmak Deresi çevresinde her gün alkol nedeniyle kavga var. 18 yaş altı gençler ellerinde alkol şişeleri ile sokaklarda dolaşıyor. Bunların anne ve babaları yok mu? Her geçen gün artan kavgalar nedeniyle uykularımız kaçıyor. Daha sıkı önlemler alınmalı. Elinde alkol ile parklarda oturup bağıranlar çok fazla. Yetkililerden acil önlem istiyoruz.

SİCİL TARAMASI VE ÜST ARAMASI YAPILMALIDIR

Bizler mahalle ve esnaflar olarak sicil taraması ve üst taraması yapılmasını istiyoruz. Küçük yaşta çocukların cebinde çakı, bıçak oluyor. Özellikle Muğla Üniversitesi’nden hafta sonları araçlarla getirilen öğrenciler arasında ciddi kavgalar yaşanıyor. Azmak Deresi, Sarıana Mahallesi ve Köylü Pazarı civarındaki parklar Teksas gibi oluyor. Özelikle hafta sonları polis takviyesi artırılmalı ve önlem alınmalıdır” dedi.

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.