Marmaris’te yardım seferberliği devam ediyor

Marmaris’te yardım seferberliği devam ediyor

Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve ülkemizde 11 ilde büyük yıkımlara sebep olan depremlerin ardından depremden etkilenmeyen bölgelerden yardım seferberliği devam ediyor.

Marmaris'e hem geçici konaklama amaçlı gelen 6400 depremzede misafir için hem de deprem bölgelerine gönderilmek için çalışmalar devam ediyor.

Deprem felaketinin yaşanmasının ardından tüm ülke gibi Marmarisliler de tek yürek oldu, depremzedeler için hem deprem bölgelerine hem de ilçe de kırsal mahallelerde konaklayanlara ihtiyaçlarını karşılamak için yardımlar gelmeye devam ediyor.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy deprem koordinasyon merkezinde hem gelen depremzedeler ile hem de yardım getiren hayırseverler ile görüşerek gelen yardımların koordinasyonunu sağlıyor. Marmaris Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı çalışanları ve gönüllüler yardım paketlerini tasnif ederek ihtiyaç sahiplerine Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı öğretmenlerin rehberliğinde listelenmiş malzemeler depremzede ailelere ulaştırılıyor. Marmaris İlçe Nufüs Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Maliye Müdürlüğü , emniyet ve jandarma ekipleri gelen depremzedelerin kayıtlarını alırken Milli eğitim müdürlüğü ekipleri de bir masada öğrenci kayıtları yapıyorlar.

Marmaris Belediyesinin, Marmaris yaşayanlarının, STK’ların, haricinde bölgeye komşu ilçelerden de yardımlar gelmeye devam ediyor. Bodrum’dan bir minibüs dolusu yardım getiren bir otelin satın alma müdürü Umut Türkeş ‘ yardımlarımızı ihtiyaç sahipleri için ihtiyaç olan her yere götürmeye devam edeceğiz’ dedi.

whatsapp-image-2023-02-07-at-17-08-31-1.jpeg

whatsapp-image-2023-02-07-at-15-14-32.jpeg

photo1676731525.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.