MARMARİS'TE VANDALLAR ÇÖP KONTEYNIRINDA YANGINA NEDEN OLDU

MARMARİS'TE VANDALLAR ÇÖP KONTEYNIRINDA YANGINA NEDEN OLDU

Marmaris'te bir sokakta iki çöp konteynırı içi kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Vatandaşlar alevleri fark ederek büyümeden su döküp söndürdü.

Yeni Yol Caddesi’nde bir ara sokakta bugün akşamüstü saatlerinde yan yana duran iki çöp konteynırı nedeni bilinemeyen nedenlerle alev aldı. Sokakta oyun oynayan çocuklar alevleri görünce çöp konteynırlarının yanına geldi. Bu sırada bir apartmanda buluna kadın çocukları uyararak uzaklaştırdı. Alevler büyüyerek çöp konteynırın dışına taştı. Sokaktaki esnaflar çevresinde bulunan araçlara zarar gelmeden su dökerek yangını söndürdü.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Çöp konteynırların yandığını gören vatandaşlar yaşanılanlara isyan etti. Çöp konteynırlarının rezil bir görüntüsünün olduğunu savunan vatandaşlar, “ İlçe’nin birçok noktasında bulunan çöp konteynırları çok kötü görüntü sergiliyor. Bu yetmiyormuş gibi birde duyarsız insanlar nedeniyle yangın çıkıyor. Bu çıkan yangın bire değil iki değil. Ya atılan bir sigara izmariti yâda moloz yangına neden oluyor. İki tane çöp konteynırında yangın çıkıyorsa bunda bir kasıt vardır. Çocuklarımız sokaklarda oyunlar oynuyor. Allah göstermesin atılan kimyasal bir çöp veya farklı bir materyal patlamaya neden olabilir, çocuklarımız zarar görebilir. Herkesin duyarlı olmasını rica ediyoruz. Ayrıca Marmaris’in güzelliğine gölge düşüren çöp konteynırlarımız mevcut” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.