MARMARİS’TE UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

MARMARİS’TE UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, K.U. isimli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisinin alınması üzerine

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, K.U. isimli şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisinin alınması üzerine 29 Kasım 2022 günü saat 12.00 sıralarında Marmaris İlçe J.K.lığı ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından adliyeye çıkartılan şahıs tutuklandı.

Önceki gün Çamlı mahallesinde uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen K.U, Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon ile ikametinde yakalandı.

Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin şüpheli şahsın evinde yaptıkları aramalar neticesinde (270) gr. kubar esrar, 1 adet hassas terazi ve çok miktarda uyuşturucu paketlemede kullanılan poşet ele geçirildi.

Daha önce de aynı suçlardan sabıkaları bulunan K.U Jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.