MARMARİS'TE TÜRK BAYRAKLARI ÇÖP KONTEYNIRLARINDAN ÇIKTI

MARMARİS'TE TÜRK BAYRAKLARI ÇÖP KONTEYNIRLARINDAN ÇIKTI

MARMARİS Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri dikkatiyle çöpe atılan Türk bayrakları çıkartılarak muhafaza altına alındı. Vatandaşlar, Türk Bayrağı’nı çöpe atan kişilerin bulunması için polisin seferber olmasını istedi.

Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp temizleme biriminde çalışan işçiler, rutin görevleri sırasında yürekleri yakan olaylar silsilesiyle karşı karşıya kaldı. Çöp konteynırlarını boşaltan görevli personelin dikkatiyle üzücü ve bir o kadar vahim bir olay ortaya çıktı. Çöp konteynırlarını kamyona boşaltmadan önce inceleyen işçiler içine atılmış Türk Bayrağı buldu. Çıldır başta olmak üzere çeşitli mahallerde çöp konteynırlarına atılan Türk Bayrakları dikkati çekti. Kimisi çerçeve içinde, bazıları büyük ve küçük Türk Bayrağı alınarak temizlendi. İşçiler, çöp konteynırından çıkardığı Türk bayraklarını özenle temizleyip işleri bittikten sonra amirlerine teslim etti.

SOSYAL MEDYA DA SERT YORUMLAR YAPILDI

Marmaris Belediyesi yaşanan üzücü olayı sosyal medya hesaplarında paylaştı. Paylaşımı gören çok sayıda vatandaş duruma tepki gösterdi. Marmarisliler Türk bayrağını çöpe atanların bulunması için polisi göreve davet etti. Mahalle ve sokakların çoğunluğunda güvenlik kamerası olduğunu söyleyen vatandaşlar, bu hainliği yapanların bulunmasını ve cezalandırılmasını istedi.

ESKİMİŞ TÜRK BAYRAĞI NEREYE TESLİM EDİLMELİ

Eskimiş, solmuş, yırtılmış ve kullanılamayacak duruma gelmiş olan bayrakları elinde bulunduran gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlar bu bayrakları ilçelerde kaymakamlığa, illerde valiliğe, yurt dışında büyükelçilik veya başkonsolosluklara teslim ederler.

whatsapp-image-2022-04-15-at-14-42-18.jpegwhatsapp-image-2022-04-15-at-14-42-17.jpegwhatsapp-image-2022-04-15-at-14-42-17-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.